Mallorca stelt Marvin Ogunjimi dinsdag voor

© Belga

RC Genk-spits Marvin Ogunjimi trekt dinsdag al naar Mallorca, zijn nieuwe club die hem dan officieel zal voorstellen. Dat gebeurt op “uitdrukkelijke vraag van coach Joaquin Caparros”.

Ogunjimi (24) had op 31 augustus, de laatste dag van de transferperiode, net voor middernacht zijn handtekening gezet bij Mallorca. De Spaanse club stuurde de transferpapieren echter te laat door en de wereldvoetbalbond FIFA stond geen uitzondering toe. Daardoor is hij pas vanaf 2012 speelgerechtigd in de Primera Division.

In eerste instantie waren beide clubs overeengekomen dat de Rode Duivel vanaf 7 december zou meetrainen bij zijn nieuwe werkgever. Enkele dagen geleden maakte landskampioen Genk bekend dat Ogunjimi al vroeger de trainingen bij zijn nieuwe club zou aanvatten.

Mallorca meldde maandag dan dat Ogunjimi dinsdag naar Spanje trekt, “op uitdrukkelijke vraag van coach Joaquin Caparros”. “Nu kan Marvin zich al beginnen aan te passen aan onze club”, klinkt het bij het nummer vijftien van de Primera Division. (Belga/KVDA)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content