Algemeen manager Philippe Bormans stapt op bij STVV. Hij zou ontevreden zijn met de nieuwe organisatie onder de Japanse eigenaars. Dat melden TV Limburg en de krant Het Belang van Limburg.

Bij STVV leveren ze voorlopig geen commentaar, maar wordt het vertrek van Bormans ook niet ontkend. 'We zullen hier te gepasten tijde over communiceren', zegt woordvoerder Fiorenzo Mostien aan Belga.

Sinds de overname van STVV door het Japanse onlinebedrijf DMM.com waait er een nieuwe wind op Stayen. Het ziet er echter naar uit dat Bormans geen plaats meer voor zichzelf ziet in de plannen van voorzitter Yusuke Muranaka en de Japanse bestuurstop.

De Limburgse CEO zou zelfs enkele andere opties in het voetbal achter de hand hebben. Indien het Japanse DMM.com Bormans aan boord wil houden, zullen er wellicht inhoudelijke en financiële garanties moeten volgen.

Philippe Bormans is sinds 2014 CEO van STVV. Hij startte zijn loopbaan bij de voetbalclub als ticketverantwoordelijke en gerechtigd correspondent, maar werd op zijn 26e benoemd tot de jongste algemeen directeur in de Belgische eerste klasse.

Lees ook

STVV komt in Japanse handen en de winnaar is Roland Duchâtelet

Algemeen manager Philippe Bormans stapt op bij STVV. Hij zou ontevreden zijn met de nieuwe organisatie onder de Japanse eigenaars. Dat melden TV Limburg en de krant Het Belang van Limburg.Bij STVV leveren ze voorlopig geen commentaar, maar wordt het vertrek van Bormans ook niet ontkend. 'We zullen hier te gepasten tijde over communiceren', zegt woordvoerder Fiorenzo Mostien aan Belga.Sinds de overname van STVV door het Japanse onlinebedrijf DMM.com waait er een nieuwe wind op Stayen. Het ziet er echter naar uit dat Bormans geen plaats meer voor zichzelf ziet in de plannen van voorzitter Yusuke Muranaka en de Japanse bestuurstop. De Limburgse CEO zou zelfs enkele andere opties in het voetbal achter de hand hebben. Indien het Japanse DMM.com Bormans aan boord wil houden, zullen er wellicht inhoudelijke en financiële garanties moeten volgen. Philippe Bormans is sinds 2014 CEO van STVV. Hij startte zijn loopbaan bij de voetbalclub als ticketverantwoordelijke en gerechtigd correspondent, maar werd op zijn 26e benoemd tot de jongste algemeen directeur in de Belgische eerste klasse.