Bij STVV gaf Reza Ghoochannejhad zaterdag zijn vijfde assist. In zestien matchen scoorde hij ook al tien keer. Bij welke club speelt hij na Nieuwjaar?

Harold Eijkelkamp, samen met zijn broer en ex-voetballer René, de manager van Reza, antwoordt in Sport/Voetbalmagazine: "De interesse komt van de Belgische topclubs en van Nederlandse en Spaanse subtoppers. Ook in de Premier League en in Duitsland is er wat belangstelling. Ik snap dat ze op Stayen hun topschutter graag willen houden, maar als er een bod komt dat dusdanig is dat je niet neen kunt zeggen, zal hij toch vertrekken, denk ik. Maar tot nog toe was niemand concreet."

"Reza kun je naar gelijk waar verhuizen. Ik weet wel dat hij het uitstekend naar zijn zin heeft in België. Maar of hij naar Anderlecht, Club Brugge, Genk of Standard trekt, blijft om het even, het zal overal lukken. Ik kan me wel voorstellen dat de link met Roland Duchâtelet (ex-voorzitter van STVV, nu eigenaar van Standard, nvdr) nog een rol zal spelen in dit verhaal. Duchâtelet haalde hem naar Stayen en ik geloof dat hij erg gecharmeerd is door Reza. De onderhandelingen verliepen indertijd zeer prettig. Reza is een wijs man, ook geïnteresseerd in andere zaken dan voetbal, dat spreekt Duchâtelet aan." (KDR)

Bij STVV gaf Reza Ghoochannejhad zaterdag zijn vijfde assist. In zestien matchen scoorde hij ook al tien keer. Bij welke club speelt hij na Nieuwjaar? Harold Eijkelkamp, samen met zijn broer en ex-voetballer René, de manager van Reza, antwoordt in Sport/Voetbalmagazine: "De interesse komt van de Belgische topclubs en van Nederlandse en Spaanse subtoppers. Ook in de Premier League en in Duitsland is er wat belangstelling. Ik snap dat ze op Stayen hun topschutter graag willen houden, maar als er een bod komt dat dusdanig is dat je niet neen kunt zeggen, zal hij toch vertrekken, denk ik. Maar tot nog toe was niemand concreet." "Reza kun je naar gelijk waar verhuizen. Ik weet wel dat hij het uitstekend naar zijn zin heeft in België. Maar of hij naar Anderlecht, Club Brugge, Genk of Standard trekt, blijft om het even, het zal overal lukken. Ik kan me wel voorstellen dat de link met Roland Duchâtelet (ex-voorzitter van STVV, nu eigenaar van Standard, nvdr) nog een rol zal spelen in dit verhaal. Duchâtelet haalde hem naar Stayen en ik geloof dat hij erg gecharmeerd is door Reza. De onderhandelingen verliepen indertijd zeer prettig. Reza is een wijs man, ook geïnteresseerd in andere zaken dan voetbal, dat spreekt Duchâtelet aan." (KDR)