Met de komst van Jordan Lukaku, Fernando Canesin (beiden Anderlecht) en Jonathan Wilmet (Westerlo) is de transferhonger van KV Oostende-voorzitter Marc Coucke nog niet gestild. De nieuwe sterke man van promovendus KV Oostende wil zeker nog een versterking binnenhalen. "Eén à twee nieuwkomers zijn nog mogelijk", zei Coucke bij de voorstelling van zijn kersverse aanwinsten.

"Vooral ons aanvallend vermogen is met Canesin en Wilmet opgekrikt", aldus Coucke, die nog op jacht wil op de transfermarkt. "Maar we zijn pas twee dagen ver in de slotweek van de transferperiode. Er kan altijd iemand op het laatste moment bijkomen", zei hij.

De nieuwkomers zijn alvast woensdagochtend vol motivatie begonnen aan hun eerste training bij KVO. "Ik voel nu al een goede integratie. Oostende wou me al voor de komst van Coucke", vertelde Jonathan Wilmet, die overkomt van tweedeklasser Westerlo.

Ook Jordan Lukaku kijkt uit naar zijn avontuur bij Oostende. "Ik voelde nog weinig steun bij Anderlecht. De coach (John van den Brom, red) maakt keuzes en ik hoor daar niet bij. Ik dank Anderlecht wel voor deze mogelijkheid. Oostende liet snel weten dat er interesse was en die was meteen heel duidelijk", aldus Lukaku die zich verder wil ontwikkelen om nadien opnieuw een stap hogerop te zetten. "Ik wil best terug naar Anderlecht, maar Anderlecht is niet de enige manier om door te breken", besloot Jordan Lukaku.

De drie aanwinsten zijn meteen speelgerechtigd voor de eerstvolgende competitiewedstrijd, zaterdag op de zesde speeldag in de Jupiler Pro League, op bezoek bij Lokeren. (Belga/INM)

Met de komst van Jordan Lukaku, Fernando Canesin (beiden Anderlecht) en Jonathan Wilmet (Westerlo) is de transferhonger van KV Oostende-voorzitter Marc Coucke nog niet gestild. De nieuwe sterke man van promovendus KV Oostende wil zeker nog een versterking binnenhalen. "Eén à twee nieuwkomers zijn nog mogelijk", zei Coucke bij de voorstelling van zijn kersverse aanwinsten. "Vooral ons aanvallend vermogen is met Canesin en Wilmet opgekrikt", aldus Coucke, die nog op jacht wil op de transfermarkt. "Maar we zijn pas twee dagen ver in de slotweek van de transferperiode. Er kan altijd iemand op het laatste moment bijkomen", zei hij. De nieuwkomers zijn alvast woensdagochtend vol motivatie begonnen aan hun eerste training bij KVO. "Ik voel nu al een goede integratie. Oostende wou me al voor de komst van Coucke", vertelde Jonathan Wilmet, die overkomt van tweedeklasser Westerlo. Ook Jordan Lukaku kijkt uit naar zijn avontuur bij Oostende. "Ik voelde nog weinig steun bij Anderlecht. De coach (John van den Brom, red) maakt keuzes en ik hoor daar niet bij. Ik dank Anderlecht wel voor deze mogelijkheid. Oostende liet snel weten dat er interesse was en die was meteen heel duidelijk", aldus Lukaku die zich verder wil ontwikkelen om nadien opnieuw een stap hogerop te zetten. "Ik wil best terug naar Anderlecht, maar Anderlecht is niet de enige manier om door te breken", besloot Jordan Lukaku. De drie aanwinsten zijn meteen speelgerechtigd voor de eerstvolgende competitiewedstrijd, zaterdag op de zesde speeldag in de Jupiler Pro League, op bezoek bij Lokeren. (Belga/INM)