Bondscoach Marc Wilmots gaat aan de slag bij de jeugdacademie van Wezet. Dat maakte de tweedeklasser bekend. Wilmots wordt een van de drie trainers van de U16 van de club.

Wilmots koos voor Wezet omdat er goed gewerkt kan worden en omdat de infrastructuur goed is. "Uiteraard heb ik veel werk op de Voetbalbond, maar in mijn vrije tijd doet het deugd dat ik ook met de jeugd bezig kan zijn", aldus de bondscoach, wiens zonen sinds kort ook in de jeugd bij Wezet spelen.

De Rode Duivels spelen hun volgende oefeninterland op 15 augustus in het Koning Boudewijnstadion tegen Nederland. Op vrijdag 7 september beginnen de troepen van Wilmots aan hun WK-kwalificatiecampagne, met een uitwedstrijd in Wales. (Belga/SD)


Bondscoach Marc Wilmots gaat aan de slag bij de jeugdacademie van Wezet. Dat maakte de tweedeklasser bekend. Wilmots wordt een van de drie trainers van de U16 van de club. Wilmots koos voor Wezet omdat er goed gewerkt kan worden en omdat de infrastructuur goed is. "Uiteraard heb ik veel werk op de Voetbalbond, maar in mijn vrije tijd doet het deugd dat ik ook met de jeugd bezig kan zijn", aldus de bondscoach, wiens zonen sinds kort ook in de jeugd bij Wezet spelen. De Rode Duivels spelen hun volgende oefeninterland op 15 augustus in het Koning Boudewijnstadion tegen Nederland. Op vrijdag 7 september beginnen de troepen van Wilmots aan hun WK-kwalificatiecampagne, met een uitwedstrijd in Wales. (Belga/SD)