"Ik ben blij voor de spelers, blij voor het publiek, blij met de drie punten en de manier waarop", klonk het. "We scoren vijf keer, wat goed is voor ons doelsaldo, en we houden geen geblesseerden over aan deze wedstrijd. Niets dan goed nieuws dus", meldde de coach.

Wilmots verraste tegen Cyprus door Radja Nainggolan op de 'zes' te zetten, hij was de meest verdedigend ingestelde middenvelder. "Radja kan een bal veroveren en het spel versnellen. Ik ben onlangs speciaal naar Rome getrokken om er met hem te praten en mijn visie uit te leggen. Hij heeft het uitstekend gedaan".

Met de driepunter tegen Cyprus komen de Belgen nu op acht punten, één minder dan Israël en drie minder dan groepsleider Wales. De Welshmen hebben wel een wedstrijd meer gespeeld. Na het laatste fluitsignaal richtte Wilmots de blik wel al meteen naar Israël, de opponent van dinsdag.

Zondagmorgen trainen de Duivels nog een laatste keer op Neerpede, 's namiddags reizen ze af naar Tel Aviv. Dinsdagavond botsen ze dan in Jeruzalem op de Israëli, die zaterdag een zware 0-3 thuisnederlaag tegen Wales leden. "Ik heb die match niet gezien, maar het resultaat heeft me niet verrast", stelde de bondscoach. "Toch is Israël een sterke tegenstander, de wedstrijd tegen hen kan je sowieso niet vergelijken met die van vandaag. Israël heeft vandaag een klap gekregen, ik ben benieuwd hoe ze daar op gaan reageren." (Belga/TE)

"Ik ben blij voor de spelers, blij voor het publiek, blij met de drie punten en de manier waarop", klonk het. "We scoren vijf keer, wat goed is voor ons doelsaldo, en we houden geen geblesseerden over aan deze wedstrijd. Niets dan goed nieuws dus", meldde de coach. Wilmots verraste tegen Cyprus door Radja Nainggolan op de 'zes' te zetten, hij was de meest verdedigend ingestelde middenvelder. "Radja kan een bal veroveren en het spel versnellen. Ik ben onlangs speciaal naar Rome getrokken om er met hem te praten en mijn visie uit te leggen. Hij heeft het uitstekend gedaan". Met de driepunter tegen Cyprus komen de Belgen nu op acht punten, één minder dan Israël en drie minder dan groepsleider Wales. De Welshmen hebben wel een wedstrijd meer gespeeld. Na het laatste fluitsignaal richtte Wilmots de blik wel al meteen naar Israël, de opponent van dinsdag. Zondagmorgen trainen de Duivels nog een laatste keer op Neerpede, 's namiddags reizen ze af naar Tel Aviv. Dinsdagavond botsen ze dan in Jeruzalem op de Israëli, die zaterdag een zware 0-3 thuisnederlaag tegen Wales leden. "Ik heb die match niet gezien, maar het resultaat heeft me niet verrast", stelde de bondscoach. "Toch is Israël een sterke tegenstander, de wedstrijd tegen hen kan je sowieso niet vergelijken met die van vandaag. Israël heeft vandaag een klap gekregen, ik ben benieuwd hoe ze daar op gaan reageren." (Belga/TE)