Martinez kiest in het oefenduel tegen Spanje voor de basiself Courtois, Meunier, Alderweireld, Vertonghen, J. Lukaku, Witsel, Nainggolan, De Bruyne, Carrasco, E. Hazard en Origi. Hazard zal zoals aangekondigd de kapiteinsband dragen.

Ook opvallend is de basisplaats aan Axel Witsel, die de voorbije twee dagen nochtans niet kon meetrainen omdat hij tevergeefs zijn transfer naar Juventus probeerde af te ronden.

Vervangen

De wedstrijd wordt om 20.45 uur afgetrapt in het Koning Boudewijnstadion in Brussel. Het duel was oorspronkelijk gepland voor november 2015, maar werd toen afgelast vanwege de terreurdreiging na de aanslagen in Parijs. Martinez liet al verstaan dat het resultaat voor hem geen prioriteit heeft en dat hij zoveel mogelijk vervangingen wil doorvoeren.

Dinsdag start de kwalificatie voor het WK 2018 in Rusland met een uitwedstrijd in Cyprus. (KVDA)

Martinez kiest in het oefenduel tegen Spanje voor de basiself Courtois, Meunier, Alderweireld, Vertonghen, J. Lukaku, Witsel, Nainggolan, De Bruyne, Carrasco, E. Hazard en Origi. Hazard zal zoals aangekondigd de kapiteinsband dragen.Ook opvallend is de basisplaats aan Axel Witsel, die de voorbije twee dagen nochtans niet kon meetrainen omdat hij tevergeefs zijn transfer naar Juventus probeerde af te ronden. De wedstrijd wordt om 20.45 uur afgetrapt in het Koning Boudewijnstadion in Brussel. Het duel was oorspronkelijk gepland voor november 2015, maar werd toen afgelast vanwege de terreurdreiging na de aanslagen in Parijs. Martinez liet al verstaan dat het resultaat voor hem geen prioriteit heeft en dat hij zoveel mogelijk vervangingen wil doorvoeren.Dinsdag start de kwalificatie voor het WK 2018 in Rusland met een uitwedstrijd in Cyprus. (KVDA)