Suárez verblijft ondertussen nog steeds in Argentinië, waar hij in augustus aan de knie werd geopereerd. Anderlechtmanager Herman Van Holsbeeck in Sport/Voetbalmagazine: "Vandaag (maandag, nvdr) hopen we van de Argentijnse dokter die hem heeft geopereerd het exacte schema te ontvangen van zijn revalidatie tot nog toe. We hebben dat samen met CSKA opgevraagd. Ondanks een tweede rappel hebben we nog altijd niets gezien."

"Die dokter stelt voor om hem nog vier weken daar te houden, maar dat zien wij niet zitten. Deze week beslissen we in gezamenlijk overleg met CSKA waar de revalidatie zal gebeuren. Normaal wordt dat in Brussel."

Suárez begon op het eind van vorige winter last te krijgen van de patellapees - de pees die de knieschijf met het onderbeen verbindt. Op aandringen van Anderlecht verbeet hij de pijn om de ploeg aan de landstitel te helpen. Als tegenprestatie stond de club toe dat hij afzag van een operatie.

Suárez verkoos met het oog op een transfer de blessure te laten genezen door te rusten. Anderlecht liet begaan, maar toen de aanvaller afgelopen zomer naar Brussel terugkeerde, bleek het probleem nog steeds niet te zijn opgelost. Toen CSKA hierdoor afzag van een transfer in augustus, verklaarde Suárez zich alsnog akkoord met een operatie, maar dan op voorwaarde dat die in Argentinië plaatsvond.

Anderlecht bond in en Suárez werd op 21 augustus in Córdoba geopereerd. De operatie werd bijgewoond door José Huylebroeck, bestuurslid en voormalig clubdokter van Anderlecht. Sindsdien verwaterde het contact tussen de club en zijn speler. (JH)

Suárez verblijft ondertussen nog steeds in Argentinië, waar hij in augustus aan de knie werd geopereerd. Anderlechtmanager Herman Van Holsbeeck in Sport/Voetbalmagazine: "Vandaag (maandag, nvdr) hopen we van de Argentijnse dokter die hem heeft geopereerd het exacte schema te ontvangen van zijn revalidatie tot nog toe. We hebben dat samen met CSKA opgevraagd. Ondanks een tweede rappel hebben we nog altijd niets gezien.""Die dokter stelt voor om hem nog vier weken daar te houden, maar dat zien wij niet zitten. Deze week beslissen we in gezamenlijk overleg met CSKA waar de revalidatie zal gebeuren. Normaal wordt dat in Brussel."Suárez begon op het eind van vorige winter last te krijgen van de patellapees - de pees die de knieschijf met het onderbeen verbindt. Op aandringen van Anderlecht verbeet hij de pijn om de ploeg aan de landstitel te helpen. Als tegenprestatie stond de club toe dat hij afzag van een operatie. Suárez verkoos met het oog op een transfer de blessure te laten genezen door te rusten. Anderlecht liet begaan, maar toen de aanvaller afgelopen zomer naar Brussel terugkeerde, bleek het probleem nog steeds niet te zijn opgelost. Toen CSKA hierdoor afzag van een transfer in augustus, verklaarde Suárez zich alsnog akkoord met een operatie, maar dan op voorwaarde dat die in Argentinië plaatsvond. Anderlecht bond in en Suárez werd op 21 augustus in Córdoba geopereerd. De operatie werd bijgewoond door José Huylebroeck, bestuurslid en voormalig clubdokter van Anderlecht. Sindsdien verwaterde het contact tussen de club en zijn speler. (JH)