Als we de pers mogen geloven, is de kogel door de kerk: Matias Suarez verlaat landskampioen Anderlecht en trekt naar het Russische CSKA Moskou. Verschillende media melden dat er, op enkele details na, een akkoord is. CSKA Moskou legt naar verluidt 14,9 miljoen euro op tafel voor de 24-jarige Argentijn. Suarez zou daarmee de duurste uitgaande transfer ooit bij Anderlecht zijn, en de op een na duurste uitgaande in België, na Marouane Fellaini.

Met de Russische miljoenen kan Anderlecht op zoek gaan naar een broodnodige nieuwe centrale verdediger. Een naam die genoemd wordt is die van de Fin Niklas Moisander (AZ).

Gezwicht

Suarez maakte er geen geheim van dat hij Anderlecht wilde verlaten, maar paars-wit kleefde een prijskaartje van vijftien miljoen euro op zijn hoofd.

CSKA Moskou leek zowat de enige club te zijn die bereid was om dat bedrag op te hoesten, maar 'El Magico' stond weigerachtig tegen een verhuis naar Rusland. Kennelijk is hij nu toch gezwicht voor het aanbod.

Topjaar

Suarez speelt sinds 2008 voor Anderlecht. Hij had het aanvankelijk lastig om regelmaat in zijn prestaties te leggen en een basisplaats te veroveren, maar bloeide vorig seizoen volledig open. Hij leidde paars-wit naar de 31e landstitel en kreeg de Gouden Schoen. (KVDA)

Als we de pers mogen geloven, is de kogel door de kerk: Matias Suarez verlaat landskampioen Anderlecht en trekt naar het Russische CSKA Moskou. Verschillende media melden dat er, op enkele details na, een akkoord is. CSKA Moskou legt naar verluidt 14,9 miljoen euro op tafel voor de 24-jarige Argentijn. Suarez zou daarmee de duurste uitgaande transfer ooit bij Anderlecht zijn, en de op een na duurste uitgaande in België, na Marouane Fellaini. Met de Russische miljoenen kan Anderlecht op zoek gaan naar een broodnodige nieuwe centrale verdediger. Een naam die genoemd wordt is die van de Fin Niklas Moisander (AZ).Gezwicht Suarez maakte er geen geheim van dat hij Anderlecht wilde verlaten, maar paars-wit kleefde een prijskaartje van vijftien miljoen euro op zijn hoofd. CSKA Moskou leek zowat de enige club te zijn die bereid was om dat bedrag op te hoesten, maar 'El Magico' stond weigerachtig tegen een verhuis naar Rusland. Kennelijk is hij nu toch gezwicht voor het aanbod. Topjaar Suarez speelt sinds 2008 voor Anderlecht. Hij had het aanvankelijk lastig om regelmaat in zijn prestaties te leggen en een basisplaats te veroveren, maar bloeide vorig seizoen volledig open. Hij leidde paars-wit naar de 31e landstitel en kreeg de Gouden Schoen. (KVDA)