Pelé Mboyo over...

... het ongeval van zijn vriendin vlak voor de wedstrijd Gent - KV Mechelen:

"Ze verblijft momenteel in een revalidatiecentrum in Brussel. Ze heeft een maand in het ziekenhuis gelegen met meerdere breuken, maar nu gaat het beter. Ze zal er ook geen blijvend letsel aan overhouden. Het was wel een heel ernstig ongeval. Om je in die omstandigheden met een transfer te moeten bezighouden, was niet gemakkelijk."

...de afgesprongen transferonderhandelingen met Anderlecht:

"Genk is geslaagd waar Anderlecht gefaald heeft. Met de Brusselaars bleven de onderhandelingen maar aanslepen, met Genk was alles op twee dagen tijd geregeld. De club heeft niet geaarzeld om de nodige middelen vrij te maken. Misschien wilden ze mij niet ten allen prijzen, dat kan..."

"Voor Aleksandar Mitrovic hebben ze niet geaarzeld om veel geld uit te geven. Maar ik heb het afspringen van die transfer niet als een ramp ervaren. De enige club waarvoor ik bij wijze van spreken gratis zou willen spelen, is Paris Saint-Germain. Ik supporter al van kleins af voor PSG, het is de club van mijn dromen."

... zijn nieuwe ploeg:

"Ik ben er al jaren van overtuigd dat Genk een van die clubs is die het best rendeert in een strakke 4-4-2. Het is ook een club die slimme transfers doet, vaak jongens uit de eigen competitie zoals Derrick Tshimanga, Benji De Ceulaer of Julien Gorius. De club heeft zijn beste spelers zoals Jelle Vossen zelfs weten te behouden. Jammer om het te moeten zeggen tegenover de supporters van Gent, maar Genk is een grote stap vooruit, op alle gebied, behalve misschien wat het stadion aangaat."

... de Rode Duivels:

"Er is enorm veel talent en bovendien een uitzonderlijke sfeer. Het zijn allemaal vrienden die samen spelen. In deze ploeg zit alles. En het succes van de Rode Duivels trekt de rest van het Belgisch voetbal mee. Ik denk zelfs dat het niveau van de Belgische competitie erop is vooruitgegaan. De Belgische voetballer krijgt respect. We maken een beetje hetzelfde mee als Frankrijk in 1998. We moeten nu maximaal profiteren van die toestand. En de toekomst is ook verzekerd, daar bestaat geen twijfel over."

Pelé Mboyo over...... het ongeval van zijn vriendin vlak voor de wedstrijd Gent - KV Mechelen:"Ze verblijft momenteel in een revalidatiecentrum in Brussel. Ze heeft een maand in het ziekenhuis gelegen met meerdere breuken, maar nu gaat het beter. Ze zal er ook geen blijvend letsel aan overhouden. Het was wel een heel ernstig ongeval. Om je in die omstandigheden met een transfer te moeten bezighouden, was niet gemakkelijk."...de afgesprongen transferonderhandelingen met Anderlecht:"Genk is geslaagd waar Anderlecht gefaald heeft. Met de Brusselaars bleven de onderhandelingen maar aanslepen, met Genk was alles op twee dagen tijd geregeld. De club heeft niet geaarzeld om de nodige middelen vrij te maken. Misschien wilden ze mij niet ten allen prijzen, dat kan...""Voor Aleksandar Mitrovic hebben ze niet geaarzeld om veel geld uit te geven. Maar ik heb het afspringen van die transfer niet als een ramp ervaren. De enige club waarvoor ik bij wijze van spreken gratis zou willen spelen, is Paris Saint-Germain. Ik supporter al van kleins af voor PSG, het is de club van mijn dromen."... zijn nieuwe ploeg:"Ik ben er al jaren van overtuigd dat Genk een van die clubs is die het best rendeert in een strakke 4-4-2. Het is ook een club die slimme transfers doet, vaak jongens uit de eigen competitie zoals Derrick Tshimanga, Benji De Ceulaer of Julien Gorius. De club heeft zijn beste spelers zoals Jelle Vossen zelfs weten te behouden. Jammer om het te moeten zeggen tegenover de supporters van Gent, maar Genk is een grote stap vooruit, op alle gebied, behalve misschien wat het stadion aangaat."... de Rode Duivels:"Er is enorm veel talent en bovendien een uitzonderlijke sfeer. Het zijn allemaal vrienden die samen spelen. In deze ploeg zit alles. En het succes van de Rode Duivels trekt de rest van het Belgisch voetbal mee. Ik denk zelfs dat het niveau van de Belgische competitie erop is vooruitgegaan. De Belgische voetballer krijgt respect. We maken een beetje hetzelfde mee als Frankrijk in 1998. We moeten nu maximaal profiteren van die toestand. En de toekomst is ook verzekerd, daar bestaat geen twijfel over."