In de derde Duiveluitdaging roepen de Duivels hun fans op om in de huiskamer of op café dezelfde sfeer van het Koning Boudewijnstadion in Brussel te creëren. Amper zes uur na de lancering op 1 oktober waren er al meer dan duizend nieuwe stadions geregistreerd. Op deFacebookpagina van de Rode Duivels is het aantal geregistreerde stadions inmiddels boven de 2.000 gestegen, meldt de KBVB.

Tot 16 oktober is het nog altijd mogelijk om mee te doen. Net voor de wedstrijd tegen Schotland wordt het eindtotaal én de welverdiende tegenprestatie bekendgemaakt.

Op de dag van de match tegen Schotland zullen op het grote scherm in het Koning Boudewijnstadion webcambeelden van de verschillende thuisstadions in België worden getoond. "Supporters kunnen dinsdag vanaf 20u10 inbellen op Belgianreddevils Skype-account en daar hun stadion live uitzenden", aldus de KBVB.

Naast de webcambeelden heeft de KBVB ook een Instagramaccount aangemaakt om de steun voor de Rode Duivels in beeld te brengen. Wie een Instragramfoto uploadt met de hashtag #belgianreddevils, komt automatisch in de galerij op de Facebookpagina van de Duiveluitdaging terecht.

Eerder werden ook de eerste twee Duiveluitdagingen, België rood kleuren en 500.000 decibel verzamelen, ruimschoots gehaald. (Belga/KVDA)

In de derde Duiveluitdaging roepen de Duivels hun fans op om in de huiskamer of op café dezelfde sfeer van het Koning Boudewijnstadion in Brussel te creëren. Amper zes uur na de lancering op 1 oktober waren er al meer dan duizend nieuwe stadions geregistreerd. Op deFacebookpagina van de Rode Duivels is het aantal geregistreerde stadions inmiddels boven de 2.000 gestegen, meldt de KBVB. Tot 16 oktober is het nog altijd mogelijk om mee te doen. Net voor de wedstrijd tegen Schotland wordt het eindtotaal én de welverdiende tegenprestatie bekendgemaakt. Op de dag van de match tegen Schotland zullen op het grote scherm in het Koning Boudewijnstadion webcambeelden van de verschillende thuisstadions in België worden getoond. "Supporters kunnen dinsdag vanaf 20u10 inbellen op Belgianreddevils Skype-account en daar hun stadion live uitzenden", aldus de KBVB. Naast de webcambeelden heeft de KBVB ook een Instagramaccount aangemaakt om de steun voor de Rode Duivels in beeld te brengen. Wie een Instragramfoto uploadt met de hashtag #belgianreddevils, komt automatisch in de galerij op de Facebookpagina van de Duiveluitdaging terecht. Eerder werden ook de eerste twee Duiveluitdagingen, België rood kleuren en 500.000 decibel verzamelen, ruimschoots gehaald. (Belga/KVDA)