Michel Preud'homme (54) wordt zo goed als zeker de opvolger van Juan Carlos Garrido als trainer van Club Brugge. Blauw-zwart heeft een principeakkoord met de oud-Rode Duivel.

Vincent Mannaert, de manager van Club Brugge, heeft dat bevestigd. Preud'homme moet wel nog zijn vertrek bij de Saudi-Arabische topclub Al Shabab regelen.

Vertrek

'Er is een akkoord met Michel', verklaarde Mannaert. 'Maar dat kan pas definitief worden, zodra hij een akkoord heeft met Al Shabab over de administratieve afhandeling van zijn vorige contract. We wachten af en hopen Preud'homme zo snel mogelijk op Club Brugge te hebben.'

Preud'homme vertrekt bij Al-Shabab nadat de club werd uitgeschakeld in de kwartfinales van de Aziatische Champions League. De ex-doelman was in België eerder al trainer van AA Gent en Standard en stond ook aan het roer bij Benfica en FC Twente.

2016

Bij Club Brugge volgt Preud'homme de ontslagen Spanjaard Juan Carlos Garrido op. Hij zou volgens Sporza een contract tot 2016 tekenen. Zondag zou hij nog niet op de bank zitten in de competitiewedstrijd tegen Anderlecht.

Michel Preud'homme (54) wordt zo goed als zeker de opvolger van Juan Carlos Garrido als trainer van Club Brugge. Blauw-zwart heeft een principeakkoord met de oud-Rode Duivel. Vincent Mannaert, de manager van Club Brugge, heeft dat bevestigd. Preud'homme moet wel nog zijn vertrek bij de Saudi-Arabische topclub Al Shabab regelen.Vertrek 'Er is een akkoord met Michel', verklaarde Mannaert. 'Maar dat kan pas definitief worden, zodra hij een akkoord heeft met Al Shabab over de administratieve afhandeling van zijn vorige contract. We wachten af en hopen Preud'homme zo snel mogelijk op Club Brugge te hebben.' Preud'homme vertrekt bij Al-Shabab nadat de club werd uitgeschakeld in de kwartfinales van de Aziatische Champions League. De ex-doelman was in België eerder al trainer van AA Gent en Standard en stond ook aan het roer bij Benfica en FC Twente.2016 Bij Club Brugge volgt Preud'homme de ontslagen Spanjaard Juan Carlos Garrido op. Hij zou volgens Sporza een contract tot 2016 tekenen. Zondag zou hij nog niet op de bank zitten in de competitiewedstrijd tegen Anderlecht.