Kersvers Club Brugge-trainer Michel Preud'homme wil zo snel mogelijk naar België afreizen. Mogelijk zit hij zondag tijdens de topper tegen Anderlecht in de tribune, maar de sportieve leiding zal in die wedstrijd nog bij de assistent-trainers liggen.

Michel Preud'homme liet woensdag zijn overeenkomst tot 2016 bij de Saoedische topclub Al Shabab in onderling overleg ontbinden en tekende later een contract tot 30 juni 2016 bij Club Brugge. De ex-Rode Duivel volgt bij blauw-zwart Juan Carlos Garrido op.

Preud'homme en zijn assistent Stan Van den Buijs zijn nu nog in Saoedi-Arabië, maar hopen zo snel mogelijk in België te zijn. 'Zodra alle formaliteiten hier zijn afgerond, neem ik het vliegtuig naar België,' aldus de 54-jarige Luikenaar. 'Ik hoop zondag aanwezig te zijn in het stadion.'

Op de bank van Club Brugge zal Preud'homme sowieso nog niet zitten tegen Anderlecht. De sportieve verantwoordelijkheid zal in de topper nog bij de assistent-trainers Philippe Clement en Stephan Van der Heyden liggen.

Club Brugge - Anderlecht wordt zondag afgetrapt om 14.30 uur.

Kersvers Club Brugge-trainer Michel Preud'homme wil zo snel mogelijk naar België afreizen. Mogelijk zit hij zondag tijdens de topper tegen Anderlecht in de tribune, maar de sportieve leiding zal in die wedstrijd nog bij de assistent-trainers liggen. Michel Preud'homme liet woensdag zijn overeenkomst tot 2016 bij de Saoedische topclub Al Shabab in onderling overleg ontbinden en tekende later een contract tot 30 juni 2016 bij Club Brugge. De ex-Rode Duivel volgt bij blauw-zwart Juan Carlos Garrido op. Preud'homme en zijn assistent Stan Van den Buijs zijn nu nog in Saoedi-Arabië, maar hopen zo snel mogelijk in België te zijn. 'Zodra alle formaliteiten hier zijn afgerond, neem ik het vliegtuig naar België,' aldus de 54-jarige Luikenaar. 'Ik hoop zondag aanwezig te zijn in het stadion.' Op de bank van Club Brugge zal Preud'homme sowieso nog niet zitten tegen Anderlecht. De sportieve verantwoordelijkheid zal in de topper nog bij de assistent-trainers Philippe Clement en Stephan Van der Heyden liggen. Club Brugge - Anderlecht wordt zondag afgetrapt om 14.30 uur.