'Anthony heeft heel wat ervaring opgedaan als verdediger bij onder meer Anderlecht, Fiorentina, Genua en Portsmouth. Zo kan hij ook onze jonge spelers bijstaan. De technische staff en de directie zijn dan ook blij dat we een dergelijke speler naar onze club kunnen halen', klinkt het in een eerste reactie.

Vanden Borre krijgt komend seizoen bij Montpellier rugnummer 20.

Dood spoor

Anthony Vanden Borre speelde in de zomer van 2014 na een zoveelste herlancering van zijn carrière nog het WK met de Rode Duivels, maar maakte zich een jaar later onmogelijk bij paars-wit. In een lang interview met enkele kranten haalde hij uit naar enkele ploegmaats ('In de kleedkamer zitten blijkbaar janetten die bang zijn dat men hen besmeurt in de media') en toenmalig RSCA-trainer Besnik Hasi ('Die telt niet meer voor mij').

Er werd echter niet meteen een nieuwe ploeg gevonden voor de verdediger, waardoor hij een jaar moest trainen en spelen met de beloften en de B-kern. In een exclusief interview met Sport/Voetbalmagazine begin dit jaar gaf hij aan een streep te willen trekken onder alles wat er gebeurd is, maar ook onder de nieuwe coach René Weiler leek Vanden Borre niet te moeten rekenen op een stek in de A-kern. (Belga/KVDA)

'Anthony heeft heel wat ervaring opgedaan als verdediger bij onder meer Anderlecht, Fiorentina, Genua en Portsmouth. Zo kan hij ook onze jonge spelers bijstaan. De technische staff en de directie zijn dan ook blij dat we een dergelijke speler naar onze club kunnen halen', klinkt het in een eerste reactie. Vanden Borre krijgt komend seizoen bij Montpellier rugnummer 20.Anthony Vanden Borre speelde in de zomer van 2014 na een zoveelste herlancering van zijn carrière nog het WK met de Rode Duivels, maar maakte zich een jaar later onmogelijk bij paars-wit. In een lang interview met enkele kranten haalde hij uit naar enkele ploegmaats ('In de kleedkamer zitten blijkbaar janetten die bang zijn dat men hen besmeurt in de media') en toenmalig RSCA-trainer Besnik Hasi ('Die telt niet meer voor mij').Er werd echter niet meteen een nieuwe ploeg gevonden voor de verdediger, waardoor hij een jaar moest trainen en spelen met de beloften en de B-kern. In een exclusief interview met Sport/Voetbalmagazine begin dit jaar gaf hij aan een streep te willen trekken onder alles wat er gebeurd is, maar ook onder de nieuwe coach René Weiler leek Vanden Borre niet te moeten rekenen op een stek in de A-kern. (Belga/KVDA)