De 24-jarige buitenspeler ondertekent een contract voor vijf seizoenen. Beide teams hadden eerder deze week al een principeakkoord gesloten.

De Bretoense club maakte de komst van Limbombe bekend met een bijzonder filmpje op Twitter, waarin te zien is hoe een man een portret van de nieuwe aanwinst in het zand tekent:

Rode Duivel

De geboren Mechelaar met Congolese roots maakte in de zomer van 2016 de overstap van het Nederlandse NEC naar Club Brugge. Voordien had hij zijn debuut in het profvoetbal gemaakt bij Racing Genk. Na een moeilijk debuutjaar voor blauw-zwart ontbolsterde Limbombe vorig seizoen helemaal op de linkerflank. Als wingback kwam hij in 39 duels tot zes goals en zeven assists. Hij werd ook bekroond met de Ebbenhouten Schoen, voor beste voetballer van Afrikaanse origine in de Jupiler Pro League.

Bondscoach Roberto Martinez beloonde Limbombe met een selectie voor de oefeninterland tegen Saoedi-Arabië (4-0), waarin hij meteen zijn debuut voor de Rode Duivels maakte.

Nul op zes

FC Nantes, vorig seizoen negende in de Ligue 1, startte het seizoen tegenvallend. Het verloor zijn eerste twee competitieduels en staat met nul op zes voorlopig helemaal onderaan in Frankrijk. Met Joris Kayembe zit nog één landgenoot in de selectie van de Kanaries.

De 24-jarige buitenspeler ondertekent een contract voor vijf seizoenen. Beide teams hadden eerder deze week al een principeakkoord gesloten.De Bretoense club maakte de komst van Limbombe bekend met een bijzonder filmpje op Twitter, waarin te zien is hoe een man een portret van de nieuwe aanwinst in het zand tekent:De geboren Mechelaar met Congolese roots maakte in de zomer van 2016 de overstap van het Nederlandse NEC naar Club Brugge. Voordien had hij zijn debuut in het profvoetbal gemaakt bij Racing Genk. Na een moeilijk debuutjaar voor blauw-zwart ontbolsterde Limbombe vorig seizoen helemaal op de linkerflank. Als wingback kwam hij in 39 duels tot zes goals en zeven assists. Hij werd ook bekroond met de Ebbenhouten Schoen, voor beste voetballer van Afrikaanse origine in de Jupiler Pro League.Bondscoach Roberto Martinez beloonde Limbombe met een selectie voor de oefeninterland tegen Saoedi-Arabië (4-0), waarin hij meteen zijn debuut voor de Rode Duivels maakte. FC Nantes, vorig seizoen negende in de Ligue 1, startte het seizoen tegenvallend. Het verloor zijn eerste twee competitieduels en staat met nul op zes voorlopig helemaal onderaan in Frankrijk. Met Joris Kayembe zit nog één landgenoot in de selectie van de Kanaries.