De 'Chileense Ibrahimovic' reisde naar België af om in het Jan Breydelstadion medische testen af te leggen. Ondertussen is de deal rond. Castillo verbindt zich aan Club Brugge voor 4,5 jaar. De transfersom bedraagt 3 miljoen euro.

Blauw-zwart werkt al een tijdlang aan de transfer van de Chileense belofte, maar bevestigde de overgang nog niet. Castillo moet een oplossing bieden voor het spitsenprobleem bij Club Brugge. De Chileen was vorig jaar op het WK voor min 20-jarigen nog goed voor vier doelpunten in evenveel wedstrijden.

Het talent Castillo in beeld:

De 'Chileense Ibrahimovic' reisde naar België af om in het Jan Breydelstadion medische testen af te leggen. Ondertussen is de deal rond. Castillo verbindt zich aan Club Brugge voor 4,5 jaar. De transfersom bedraagt 3 miljoen euro. Blauw-zwart werkt al een tijdlang aan de transfer van de Chileense belofte, maar bevestigde de overgang nog niet. Castillo moet een oplossing bieden voor het spitsenprobleem bij Club Brugge. De Chileen was vorig jaar op het WK voor min 20-jarigen nog goed voor vier doelpunten in evenveel wedstrijden. Het talent Castillo in beeld: