Hij wordt verdacht van passieve en actieve omkoping. Maeschalck zou al al drie weken geleden in verdenking zijn gesteld, maar het nieuws raakte nu pas bekend, zo meldt VRT.

Evert Maeschalck is de makelaar van heel wat huidige en gewezen spelers van Club Brugge.

Zijn kantoor behartigt de belangen van onder andere Hans Vanaken, Birger Verstraete, Bjorn Engels, maar ook die van Davy Roef. Roef, keeper bij Waasland- Beveren, werd in dit dossier ook verhoord als getuige.

Opvallend: de vader van de spelersmakelaar, Johnny Maeschalck, is een bekend sportadvocaat. Hij verdedigde in het begin van dit dossier de belangen van scheidsrechter Bart Vertenten. Intussen heeft hij een stap opzij gezet. Hans Rieder is nu de advocaat van Vertenten.

Hij wordt verdacht van passieve en actieve omkoping. Maeschalck zou al al drie weken geleden in verdenking zijn gesteld, maar het nieuws raakte nu pas bekend, zo meldt VRT.Evert Maeschalck is de makelaar van heel wat huidige en gewezen spelers van Club Brugge. Zijn kantoor behartigt de belangen van onder andere Hans Vanaken, Birger Verstraete, Bjorn Engels, maar ook die van Davy Roef. Roef, keeper bij Waasland- Beveren, werd in dit dossier ook verhoord als getuige. Opvallend: de vader van de spelersmakelaar, Johnny Maeschalck, is een bekend sportadvocaat. Hij verdedigde in het begin van dit dossier de belangen van scheidsrechter Bart Vertenten. Intussen heeft hij een stap opzij gezet. Hans Rieder is nu de advocaat van Vertenten.