Die is na meerdere incidenten niet meer welkom voor de supporters. De transfermarkt sluit op de meeste plaatsen ter wereld maandag.

Lamkel Zé maakte het al dikwijls erg bont bij Antwerp. Eerder deze maand kwam hij nog in Anderlecht-shirt opdagen aan het stadion.

De Kameroener vertoefde tussen midden oktober en midden januari drie maanden in de B-kern, maar nieuwe coach Frank Vercauteren viste hem nog eens op. Hij stond de voorbije drie competitiewedstrijden zowaar zelfs aan de aftrap.

Toch lijkt het bestuur van de Great Old Lamkel Zé nog graag te slijten de komende dagen.

Lees ook een opinie van Peter T'Kint

'Antwerp begeeft zich met Lamkel Zé op glad ijs'

Acties

De fans van Antwerp voeren al enkele weken acties tegen Lamkel Zé. Er werd een website aangemaakt met de ludieke vraag 'of hij al weg is'. En vorige week werd er een spanddoek aan de Bosuil opgehangen met de boodschap 'La direction du club: putes de LZ'. Twee weken terug gingen supporters de beloftentraining verstoren om eens een hartig woordje te spreken met de Kameroener.

Die is na meerdere incidenten niet meer welkom voor de supporters. De transfermarkt sluit op de meeste plaatsen ter wereld maandag.Lamkel Zé maakte het al dikwijls erg bont bij Antwerp. Eerder deze maand kwam hij nog in Anderlecht-shirt opdagen aan het stadion. De Kameroener vertoefde tussen midden oktober en midden januari drie maanden in de B-kern, maar nieuwe coach Frank Vercauteren viste hem nog eens op. Hij stond de voorbije drie competitiewedstrijden zowaar zelfs aan de aftrap. Toch lijkt het bestuur van de Great Old Lamkel Zé nog graag te slijten de komende dagen. De fans van Antwerp voeren al enkele weken acties tegen Lamkel Zé. Er werd een website aangemaakt met de ludieke vraag 'of hij al weg is'. En vorige week werd er een spanddoek aan de Bosuil opgehangen met de boodschap 'La direction du club: putes de LZ'. Twee weken terug gingen supporters de beloftentraining verstoren om eens een hartig woordje te spreken met de Kameroener.