OHL ontslaat Mohamed Messoudi na vuistslag

25/07/14 om 09:21 - Bijgewerkt om 09:21

Tweedeklasser Oud-Heverlee Leuven heeft Mohamed Messoudi om dwingende reden op staande voet ontslagen. Aanleiding is de vuistslag die de middenvelder een dag eerder tijdens de oefenwedstrijd tegen Tempo Overijse uitdeelde aan een tegenspeler.

OHL ontslaat Mohamed Messoudi na vuistslag

Mohamed Messoudi © Belga Image

De lip van de Tempo-speler, Yannick Henseval, moest op 7 plaatsen genaaid worden.

Waarden

In een mededeling wijst OHL erop dat elke verdere professionele samenwerking met de middenvelder niet langer mogelijk is.

De houding van Messoudi, die tijdens deze match overigens de kapiteinsband droeg, valt volgens het clubbestuur absoluut niet te verantwoorden en druist in tegen de TRAP-waarden (Team, Respect, Ambitie, Progressie) die OHL hoog in het vaandel draagt.

Carrière

De 30-jarige Messoudi tekende in juni vorig jaar een tweejarig contract bij OHL met optie op een derde seizoen. Hij kwam over van AA Gent waar hij slechts sporadisch in actie kwam.

Messoudi brak door bij Germinal Beerschot waar hij van 2002 tot 2006 speelde, in 2005 de beker won en enkele keren werd opgeroepen voor de Belgische beloften. Daarna speelde hij drie jaar voor het Nederlands Willem II, waarna hij eerst voor Kortrijk en daarna voor AA Gent aantrad. (Belga/KVDA)

Lees meer over:

Onze partners