Oud-Heverlee Leuven stelt zijn bezoekersvak open voor zijn eigen supporters tijdens de competitiewedstrijd tegen KV Mechelen. OHL reageert daarmee op de boycot van de supporters van KV Mechelen wegens de te hoge ticketprijzen. "Vijftien van de zestien eersteklasseploegen onderschreven voor dit seizoen een overeenkomst waarin ze beloven maximumprijzen te hanteren voor de uitsupporters (15 euro voor een staanplaats en 20 euro voor een zitplaats). Enkel het bestuur van OHL weigerde deze afspraak te onderschrijven," schrijft KV Mechelen op zijn website.

OHL vraagt nu 25 euro voor een ticket. Daarop besliste de supportersraad en -federatie van KV Mechelen om de wedstrijd te boycotten. "Deze beslissing werd ondersteund door de raad van bestuur. Het bezoekersvak zou dus leeg blijven tijdens deze wedstrijd," luidt het.

OHL: 'Niet correct'

Ondanks een negatief antwoord van KV Mechelen-voorzitter Johan Timmermans op de vraag van OHL om tickets te verkopen voor het bezoekersvak, doet de thuisploeg dat nu toch. Volgens de website van OHL waren gisterenavond nog 350 tickets beschikbaar.

"Wij vinden het niet correct dat we slechts 20 euro voor ons mooi bezoekersvak mogen vragen, terwijl andere clubs, waar veel minder comfort is, dezelfde prijs hanteren", zei OHL-woordvoerder Chris Vandebroeck aan Het Nieuwsblad. "Aangezien de Mechelse supporters toch niet komen, hebben wij met de goedkeuring van Binnenlandse Zaken besloten de leegstaande plaatsen aan onze fans te verkopen."

Groot scherm

De supportersfederatie van KV Mechelen roept nogmaals op om de verplaatsing naar Den Dreef niet te maken en heeft een alternatief voorzien: de wedstrijd bij OHL zal in het stadion van Malinwa op groot scherm te volgen zijn. De inkom is gratis. (KVDA)

Oud-Heverlee Leuven stelt zijn bezoekersvak open voor zijn eigen supporters tijdens de competitiewedstrijd tegen KV Mechelen. OHL reageert daarmee op de boycot van de supporters van KV Mechelen wegens de te hoge ticketprijzen. "Vijftien van de zestien eersteklasseploegen onderschreven voor dit seizoen een overeenkomst waarin ze beloven maximumprijzen te hanteren voor de uitsupporters (15 euro voor een staanplaats en 20 euro voor een zitplaats). Enkel het bestuur van OHL weigerde deze afspraak te onderschrijven," schrijft KV Mechelen op zijn website. OHL vraagt nu 25 euro voor een ticket. Daarop besliste de supportersraad en -federatie van KV Mechelen om de wedstrijd te boycotten. "Deze beslissing werd ondersteund door de raad van bestuur. Het bezoekersvak zou dus leeg blijven tijdens deze wedstrijd," luidt het. OHL: 'Niet correct' Ondanks een negatief antwoord van KV Mechelen-voorzitter Johan Timmermans op de vraag van OHL om tickets te verkopen voor het bezoekersvak, doet de thuisploeg dat nu toch. Volgens de website van OHL waren gisterenavond nog 350 tickets beschikbaar. "Wij vinden het niet correct dat we slechts 20 euro voor ons mooi bezoekersvak mogen vragen, terwijl andere clubs, waar veel minder comfort is, dezelfde prijs hanteren", zei OHL-woordvoerder Chris Vandebroeck aan Het Nieuwsblad. "Aangezien de Mechelse supporters toch niet komen, hebben wij met de goedkeuring van Binnenlandse Zaken besloten de leegstaande plaatsen aan onze fans te verkopen." Groot scherm De supportersfederatie van KV Mechelen roept nogmaals op om de verplaatsing naar Den Dreef niet te maken en heeft een alternatief voorzien: de wedstrijd bij OHL zal in het stadion van Malinwa op groot scherm te volgen zijn. De inkom is gratis. (KVDA)