Na de match eiste een 100-tal supporters een gesprek met Callewaert. Die ging op die vraag in en beloofde de nodige maatregelen te nemen om zo snel mogelijk terug naar 1e klasse te gaan.

Tijdens de persconferentie na de match gaf OHL-woordvoerder Chris Vandebroeck toe dat er binnen de club spanningen zijn tussen de vzw die de sportieve zaken regelt en de cvba die de geldschieters groepeert. Volgens een bericht in Het Laatste Nieuws zouden de geldschieters meer macht willen hebben. "Zaterdag is er een vergadering tussen beide instanties. Het is belangrijk dat ze hun discussiepunten in het belang

van de club zo snel mogelijk uitklaren, zodat we het nieuwe seizoen kunnen voorbereiden", aldus Vandebroeck.

Momenteel weet immers niemand bij OHL hoe het team er volgend seizoen zal uitzien en door welke sportieve staf het begeleid wordt. Tijdens de persontmoeting stelde ook trainer Ivan Leko niets te weten over zijn toekomst bij OHL. Hij stelde zeer graag te willen blijven voor zover de club een project heeft om snel naar eerste klasse terug te keren. Volgens Vandebroeck wil de club voor het sportief beleid echter eerst een technisch directeur aantrekken.

Bjorn Ruytinx

Voor de match werd hulde gebracht aan Bjorn Ruytinx, die na 10 jaar OHL verlaat voor KVK Oostende. "Je was 10 seizoenen het boegbeeld van de club, met het hart op de juiste plaats, een echte stier op het veld", aldus de stadionspeaker. Ruytinx kreeg van de supportersfederaties de 1e wisselbeker overhandigd voor de meest verdienstelijke speler gedurende het voorbije seizoen. Toen hij een kwartier voor het einde vervangen werd, kreeg 'El Toro' een staande ovatie. Na de match werd overigens ook scheidsrechter Peter Vervecken gehuldigd omdat het de laatste match was die hij floot. (Belga/INM)

Na de match eiste een 100-tal supporters een gesprek met Callewaert. Die ging op die vraag in en beloofde de nodige maatregelen te nemen om zo snel mogelijk terug naar 1e klasse te gaan. Tijdens de persconferentie na de match gaf OHL-woordvoerder Chris Vandebroeck toe dat er binnen de club spanningen zijn tussen de vzw die de sportieve zaken regelt en de cvba die de geldschieters groepeert. Volgens een bericht in Het Laatste Nieuws zouden de geldschieters meer macht willen hebben. "Zaterdag is er een vergadering tussen beide instanties. Het is belangrijk dat ze hun discussiepunten in het belang van de club zo snel mogelijk uitklaren, zodat we het nieuwe seizoen kunnen voorbereiden", aldus Vandebroeck. Momenteel weet immers niemand bij OHL hoe het team er volgend seizoen zal uitzien en door welke sportieve staf het begeleid wordt. Tijdens de persontmoeting stelde ook trainer Ivan Leko niets te weten over zijn toekomst bij OHL. Hij stelde zeer graag te willen blijven voor zover de club een project heeft om snel naar eerste klasse terug te keren. Volgens Vandebroeck wil de club voor het sportief beleid echter eerst een technisch directeur aantrekken. Bjorn Ruytinx Voor de match werd hulde gebracht aan Bjorn Ruytinx, die na 10 jaar OHL verlaat voor KVK Oostende. "Je was 10 seizoenen het boegbeeld van de club, met het hart op de juiste plaats, een echte stier op het veld", aldus de stadionspeaker. Ruytinx kreeg van de supportersfederaties de 1e wisselbeker overhandigd voor de meest verdienstelijke speler gedurende het voorbije seizoen. Toen hij een kwartier voor het einde vervangen werd, kreeg 'El Toro' een staande ovatie. Na de match werd overigens ook scheidsrechter Peter Vervecken gehuldigd omdat het de laatste match was die hij floot. (Belga/INM)