Het nieuws is bevestigd door OHL-woordvoerder Chris Vandebroeck.'Het initiatief voor de klacht ging uit van Herman Wijnants van Westerlo. In de aangetekende brief hebben we er de KBVB zaterdag op gewezen dat Moeskroen in handen is van makelaars en dat Marc Rautenberg, die als makelaar actief is voor Lion Sport, er nog steeds in het bestuur zetelt. Dit laatste is reglementair niet toegelaten zodat ik van oordeel ben dat onze klacht zeker een kans maakt', aldus Vandebroeck.

OHL-verdediger Romain Reynaud en -doelman Rudy Riou kregen twee weken terug de sportpers over zich heen wegens gokpraktijken waarbij enkele media insinueerden dat ze ook zouden gokken op wedstrijden waarin ze zelf meespeelden. 'Ik hoop dat deze journalisten in het geval van Moeskroen dezelfde onderzoeksjournalistieke ijver aan de dag leggen en zich wat de gokpraktijken betreft minder druk maken over geruchten die niks voorstelden', aldus Vandebroeck. (Belga/KVDA)

Het nieuws is bevestigd door OHL-woordvoerder Chris Vandebroeck.'Het initiatief voor de klacht ging uit van Herman Wijnants van Westerlo. In de aangetekende brief hebben we er de KBVB zaterdag op gewezen dat Moeskroen in handen is van makelaars en dat Marc Rautenberg, die als makelaar actief is voor Lion Sport, er nog steeds in het bestuur zetelt. Dit laatste is reglementair niet toegelaten zodat ik van oordeel ben dat onze klacht zeker een kans maakt', aldus Vandebroeck. OHL-verdediger Romain Reynaud en -doelman Rudy Riou kregen twee weken terug de sportpers over zich heen wegens gokpraktijken waarbij enkele media insinueerden dat ze ook zouden gokken op wedstrijden waarin ze zelf meespeelden. 'Ik hoop dat deze journalisten in het geval van Moeskroen dezelfde onderzoeksjournalistieke ijver aan de dag leggen en zich wat de gokpraktijken betreft minder druk maken over geruchten die niks voorstelden', aldus Vandebroeck. (Belga/KVDA)