Ondrej Mazuch (22) staat op het punt om Anderlecht te verlaten voor Dnipropetrovsk in Oekraïne. Alle partijen hebben daarover een akkoord bereikt, melden verschillende kranten.

Anderlecht vangt naar verluidt een transfersom van drie miljoen euro voor de Tsjechische centrale verdediger, voor wie een contract van 3,5 seizoenen klaarligt in Oekraïne. Mazuch moet volgende week wel nog slagen in zijn medische tests.

Mazuch kwam in de zomer van 2009 van Fiorentina naar Anderlecht en veroverde in Brussel meteen een basisplaats. Dit seizoen kwam hij na een operatie aan de adductoren niet meer in actie voor RSCA. Hij is ook niet mee naar Turkije voor de oefenstage. (Belga/KVDA)

Ondrej Mazuch (22) staat op het punt om Anderlecht te verlaten voor Dnipropetrovsk in Oekraïne. Alle partijen hebben daarover een akkoord bereikt, melden verschillende kranten. Anderlecht vangt naar verluidt een transfersom van drie miljoen euro voor de Tsjechische centrale verdediger, voor wie een contract van 3,5 seizoenen klaarligt in Oekraïne. Mazuch moet volgende week wel nog slagen in zijn medische tests. Mazuch kwam in de zomer van 2009 van Fiorentina naar Anderlecht en veroverde in Brussel meteen een basisplaats. Dit seizoen kwam hij na een operatie aan de adductoren niet meer in actie voor RSCA. Hij is ook niet mee naar Turkije voor de oefenstage. (Belga/KVDA)