SPEELDAG 10 1. Frédéric Bulot (Standard) : bezorgde met zijn twee knappe goals Standard na een 0 op 12 de broodnodige drie punten. Tegen Anderlecht heel vinnig en altijd aanspeelbaar en doet daardoor wat denken aan Mehdi Carcela.

2. Thomas Buffel (Racing Genk) : wordt in februari 32 maar blijft in een goede dag onvermoeibaar en constant dreigend. Draafde vlot de rechterflank af en nam er zonder morren verdedigend werk bij, toen Genk met tien viel.

3. Derick 'Chuka' Ogbu (OH Leuven) : vond drie keer de weg naar de netten op Mambourg en gaf als toemaatje ook nog een assist aan topschutter Ibou. De Nigeriaan, door Ronny Van Geneugden opnieuw op scherp gezet, heeft de vorm van vorig seizoen teruggevonden.

4. Franck Berrier (Zulte Waregem) : de regisseur van de Gaverbeek scoorde twee keer en houdt Zulte Waregem op die manier in de top van de rangschikking.

5. Hannes Van der Bruggen (AA Gent) : breide tegen Beerschot een mooi vervolg aan zijn goede invalbeurt tegen Club Brugge. Was beweeglijk en vond goed de vrije ruimte.
6. Eiji Kawashima (Standard) : hield vooral in de eerste helft met een resem goede saves Standard in de wedstrijd.

7. Vadis Odjidja (Club Brugge) : haalt na alle transferbesognes stilaan weer zijn oude niveau. Bij Club Brugge de man van de vista die tegen Genk met uitstekende doorsteekpasses strooide, waarvan één leidde tot een assist.

8. Pablo Chavarria (KV Kortrijk) : uitstekend op dreef bij Kortrijk. De Argentijn is op zijn best in een systeem dat op de snelle omschakeling mikt en dat bewees hij de voorbije twee weken tegen Standard en KV Mechelen.

9. Nill De Pauw (Lokeren) : een doelpunt en een assist in een sterke eerste uur tegen Lokeren. Wel een serieuze terugval in de slotfase.

10. Thomas Wils (Lierse) : meestal onopvallende wedstrijden, maar groeit elke week als sterke balafnemer en al even sterk in het inspelen. Belangrijk rustpunt op het middenveld.

SPEELDAG 10 1. Frédéric Bulot (Standard) : bezorgde met zijn twee knappe goals Standard na een 0 op 12 de broodnodige drie punten. Tegen Anderlecht heel vinnig en altijd aanspeelbaar en doet daardoor wat denken aan Mehdi Carcela. 2. Thomas Buffel (Racing Genk) : wordt in februari 32 maar blijft in een goede dag onvermoeibaar en constant dreigend. Draafde vlot de rechterflank af en nam er zonder morren verdedigend werk bij, toen Genk met tien viel. 3. Derick 'Chuka' Ogbu (OH Leuven) : vond drie keer de weg naar de netten op Mambourg en gaf als toemaatje ook nog een assist aan topschutter Ibou. De Nigeriaan, door Ronny Van Geneugden opnieuw op scherp gezet, heeft de vorm van vorig seizoen teruggevonden. 4. Franck Berrier (Zulte Waregem) : de regisseur van de Gaverbeek scoorde twee keer en houdt Zulte Waregem op die manier in de top van de rangschikking. 5. Hannes Van der Bruggen (AA Gent) : breide tegen Beerschot een mooi vervolg aan zijn goede invalbeurt tegen Club Brugge. Was beweeglijk en vond goed de vrije ruimte. 6. Eiji Kawashima (Standard) : hield vooral in de eerste helft met een resem goede saves Standard in de wedstrijd. 7. Vadis Odjidja (Club Brugge) : haalt na alle transferbesognes stilaan weer zijn oude niveau. Bij Club Brugge de man van de vista die tegen Genk met uitstekende doorsteekpasses strooide, waarvan één leidde tot een assist. 8. Pablo Chavarria (KV Kortrijk) : uitstekend op dreef bij Kortrijk. De Argentijn is op zijn best in een systeem dat op de snelle omschakeling mikt en dat bewees hij de voorbije twee weken tegen Standard en KV Mechelen. 9. Nill De Pauw (Lokeren) : een doelpunt en een assist in een sterke eerste uur tegen Lokeren. Wel een serieuze terugval in de slotfase. 10. Thomas Wils (Lierse) : meestal onopvallende wedstrijden, maar groeit elke week als sterke balafnemer en al even sterk in het inspelen. Belangrijk rustpunt op het middenveld.