Dat werd vernomen op de regionale televisiezender ATV. De Wever ontmoette een representatieve delegatie van de Beerschotfamilie (het Collectief, 'Wij Zijn Beerschot' en Tim Nagels).

Voor de supporters die hun hoop op een verhuis-scenario hadden gesteld, is het doodlopen van die piste allicht een bittere pil. Daarom heeft de vergadering lang doorgesproken over de beste mogelijkheden om de Beerschottraditie verder te kunnen zetten en het sociale weefsel rond Beerschot te vrijwaren.

Steun van de stad

De delegatie van Beerschot wenst de keuze voor de samenwerking met Wilrijk nu zo snel mogelijk concreet uit te werken, aldus ATV nog. Burgemeester De Wever wenst van zijn kant dit overleg "verder te zetten om te zien welke steun de stad voor het gekozen project kan bieden en hoopt daarnaast ook de nodige mensen samen te brengen om te zoeken naar de beste opties voor het Antwerpse voetbal", luidt het.

Verder zijn er concrete afspraken gemaakt over de organisatie van de fandag voor Beerschot op 30 juni. (Belga/TV)

Dat werd vernomen op de regionale televisiezender ATV. De Wever ontmoette een representatieve delegatie van de Beerschotfamilie (het Collectief, 'Wij Zijn Beerschot' en Tim Nagels). Voor de supporters die hun hoop op een verhuis-scenario hadden gesteld, is het doodlopen van die piste allicht een bittere pil. Daarom heeft de vergadering lang doorgesproken over de beste mogelijkheden om de Beerschottraditie verder te kunnen zetten en het sociale weefsel rond Beerschot te vrijwaren.Steun van de stad De delegatie van Beerschot wenst de keuze voor de samenwerking met Wilrijk nu zo snel mogelijk concreet uit te werken, aldus ATV nog. Burgemeester De Wever wenst van zijn kant dit overleg "verder te zetten om te zien welke steun de stad voor het gekozen project kan bieden en hoopt daarnaast ook de nodige mensen samen te brengen om te zoeken naar de beste opties voor het Antwerpse voetbal", luidt het. Verder zijn er concrete afspraken gemaakt over de organisatie van de fandag voor Beerschot op 30 juni. (Belga/TV)