Fashion Sakala (41.) bracht de Kustboys kort voor de rust op voorsprong, Stipe Perica (66.) maakte middenin de tweede helft gelijk. Toen Ari Skulason (76.) Oostende opnieuw op voorsprong bracht begon de thuisploeg te hopen.

Lange tijd zag het ernaar uit dat ze eindelijk nog eens zouden winnen, maar diep in de blessuretijd (90+3.) maakte Perica nog zijn tweede van de avond, de gelijkmaker voor Moeskroen. Oostende moest leven met een puntje, al kunnen ze daar misschien wel vrede mee nemen na vijf opeenvolgende nederlagen.

In het klassement doet Oostende geen goeie zaak. Het blijft veertiende, maar achterin sluipen Waasland-Beveren en Cercle Brugge dichterbij dankzij hun beider overwinningen. Moeskroen blijft achtste.

Fashion Sakala (41.) bracht de Kustboys kort voor de rust op voorsprong, Stipe Perica (66.) maakte middenin de tweede helft gelijk. Toen Ari Skulason (76.) Oostende opnieuw op voorsprong bracht begon de thuisploeg te hopen. Lange tijd zag het ernaar uit dat ze eindelijk nog eens zouden winnen, maar diep in de blessuretijd (90+3.) maakte Perica nog zijn tweede van de avond, de gelijkmaker voor Moeskroen. Oostende moest leven met een puntje, al kunnen ze daar misschien wel vrede mee nemen na vijf opeenvolgende nederlagen. In het klassement doet Oostende geen goeie zaak. Het blijft veertiende, maar achterin sluipen Waasland-Beveren en Cercle Brugge dichterbij dankzij hun beider overwinningen. Moeskroen blijft achtste.