Dat bevestigt hoofdcommissaris Johan Berckmans.

Dinsdagavond werden zeven Anderlechtsupporters aangehouden in Lissabon vóór de aanvang van de wedstrijd tussen Benfica en Anderlecht in de Champions League.

'Via de Voetbalcel van Binnenlandse Zaken werd de korpschef ervan op de hoogte gesteld dat een van de zeven aangehouden voetbalsupporters deel uitmaakt van de lokale politie 5340 Brussel-West,' legt Berckmans uit in een persbericht. 'Eens in het bezit van het strafdossier wordt er een intern onderzoek opgestart door onze dienst voor intern toezicht. Het komt aan het politiecollege toe om de gepaste tuchtmaatregel op te leggen'.

De hoofdcommissaris wenst verder geen commentaar te geven. (Belga/KVDA)

Dat bevestigt hoofdcommissaris Johan Berckmans. Dinsdagavond werden zeven Anderlechtsupporters aangehouden in Lissabon vóór de aanvang van de wedstrijd tussen Benfica en Anderlecht in de Champions League. 'Via de Voetbalcel van Binnenlandse Zaken werd de korpschef ervan op de hoogte gesteld dat een van de zeven aangehouden voetbalsupporters deel uitmaakt van de lokale politie 5340 Brussel-West,' legt Berckmans uit in een persbericht. 'Eens in het bezit van het strafdossier wordt er een intern onderzoek opgestart door onze dienst voor intern toezicht. Het komt aan het politiecollege toe om de gepaste tuchtmaatregel op te leggen'. De hoofdcommissaris wenst verder geen commentaar te geven. (Belga/KVDA)