De Braziliaanse sterren van zusterclub Manchester City spelen dinsdag in het Jan Breydelstadion tegen Club Brugge op de derde speeldag van de groepsfase van de Champions League en hadden de voorbije week interlandverplichtingen in Zuid-Amerika. Daarom misten ze zaterdag de 2-0 competitiezege van Manchester City tegen Burnley.

Lommel had meteen het beste van het spel en Verschueren beloonde de dominantie van de thuisploeg na twintig minuten met een kopbaldoelpunt, 1-0. Halverwege de tweede helft verdubbelde Saito de Limburgse voorsprong. Rosa legde tien minuten voor tijd de eindstand vast met een harde knal, 3-0. Later op de avond is er in 1B nog RWDM-Westerlo (om 20 uur). Zaterdag won Virton met 2-1 van Lierse. Vrijdag was er het 0-0 gelijkspel tussen Deinze en Waasland-Beveren.

De Braziliaanse sterren van zusterclub Manchester City spelen dinsdag in het Jan Breydelstadion tegen Club Brugge op de derde speeldag van de groepsfase van de Champions League en hadden de voorbije week interlandverplichtingen in Zuid-Amerika. Daarom misten ze zaterdag de 2-0 competitiezege van Manchester City tegen Burnley. Lommel had meteen het beste van het spel en Verschueren beloonde de dominantie van de thuisploeg na twintig minuten met een kopbaldoelpunt, 1-0. Halverwege de tweede helft verdubbelde Saito de Limburgse voorsprong. Rosa legde tien minuten voor tijd de eindstand vast met een harde knal, 3-0. Later op de avond is er in 1B nog RWDM-Westerlo (om 20 uur). Zaterdag won Virton met 2-1 van Lierse. Vrijdag was er het 0-0 gelijkspel tussen Deinze en Waasland-Beveren.