Wagué kwam vorige maand van het Franse Nantes over naar Seraing. Hij ging een contract aan met de Luikse ploeg tot in juni.

Hij speelde eerder bij Udinese, Leicester, Watford en Nottingham Forest. Vorig seizoen speelde hij bij Amiens op uitleenbasis. De centrale verdediger nam voor Mali vier keer deel aan de Africa Cup.

Seraing staat met een 17e plaats momenteel voorlaatste in de Jupiler Pro League, met 23 punten uit 26 wedstrijden. Ze tellen 10 punten meer dan rode lantaarn Beerschot, en 2 punten minder dan Zulte Waregem op de 16e plaats.

Wagué kwam vorige maand van het Franse Nantes over naar Seraing. Hij ging een contract aan met de Luikse ploeg tot in juni. Hij speelde eerder bij Udinese, Leicester, Watford en Nottingham Forest. Vorig seizoen speelde hij bij Amiens op uitleenbasis. De centrale verdediger nam voor Mali vier keer deel aan de Africa Cup. Seraing staat met een 17e plaats momenteel voorlaatste in de Jupiler Pro League, met 23 punten uit 26 wedstrijden. Ze tellen 10 punten meer dan rode lantaarn Beerschot, en 2 punten minder dan Zulte Waregem op de 16e plaats.