Nsoki deelde de kopstoot uit aan Beerschot-speler Thibo Baeten tijdens de uiteindelijk met 2-1 gewonnen oefenmatch van zaterdag 2 juli. Het bondsparket stelde de strafmaat voor, Club Brugge stemde in. Naast de schorsingswedstrijden loopt Nsoki ook een boete van 3.500 euro op.

De eerste twee wedstrijden waarvoor de Club-speler uitgesloten wordt zijn de oefenmatchen tegen FC Kopenhagen, op zaterdag, en FC Utrecht, op woensdag. Hij zal weer speelgerechtigd zijn voor de openingsmatch van het nieuwe seizoen tegen Racing Genk.

Nsoki deelde de kopstoot uit aan Beerschot-speler Thibo Baeten tijdens de uiteindelijk met 2-1 gewonnen oefenmatch van zaterdag 2 juli. Het bondsparket stelde de strafmaat voor, Club Brugge stemde in. Naast de schorsingswedstrijden loopt Nsoki ook een boete van 3.500 euro op. De eerste twee wedstrijden waarvoor de Club-speler uitgesloten wordt zijn de oefenmatchen tegen FC Kopenhagen, op zaterdag, en FC Utrecht, op woensdag. Hij zal weer speelgerechtigd zijn voor de openingsmatch van het nieuwe seizoen tegen Racing Genk.