OHL en Lommel hadden daartoe al een akkoord, maar reeksgenoot Union lag in eerste instantie dwars. De plooien werden nu alsnog glad gestreken, waardoor het uitstel naar 4 december officieel bevestigd werd.

'Op uitdrukkelijk verzoek van de club Oud-Heverlee Leuven om de wedstrijd van morgen (woensdag, red.) uit te stellen naar aanleiding van het overlijden van hun voorzitter én nadat wij het uitdrukkelijke akkoord met dit uitstel hebben ontvangen van alle andere clubs uit de Proximus League, hebben wij ten uitzonderlijke titel beslist om de wedstrijd Oud-Heverlee Leuven vs Lommel SK van woensdag 31 oktober uit te stellen tot dinsdag 4 december,' liet de Kalendercommissie in een persbericht weten.

De Thaise voorzitter van OH Leuven, Vichai Srivaddhanaprabha, liet afgelopen zaterdagavond het leven nadat zijn helikopter - met nog vier andere inzittenden - neerstortte na het opstijgen in het stadion van Leicester City, de club waar de Thai eveneens voorzitter van is.

De Leuvenaars danken in een perscommuniqué het bestuur van Lommel SK en van alle andere clubs van de Proximus League voor de bereidwillige medewerking om de partij - die kaderde in de al uitgestelde tiende speeldag van de Proximus League - opnieuw uit te stellen.

OHL en Lommel hadden daartoe al een akkoord, maar reeksgenoot Union lag in eerste instantie dwars. De plooien werden nu alsnog glad gestreken, waardoor het uitstel naar 4 december officieel bevestigd werd.'Op uitdrukkelijk verzoek van de club Oud-Heverlee Leuven om de wedstrijd van morgen (woensdag, red.) uit te stellen naar aanleiding van het overlijden van hun voorzitter én nadat wij het uitdrukkelijke akkoord met dit uitstel hebben ontvangen van alle andere clubs uit de Proximus League, hebben wij ten uitzonderlijke titel beslist om de wedstrijd Oud-Heverlee Leuven vs Lommel SK van woensdag 31 oktober uit te stellen tot dinsdag 4 december,' liet de Kalendercommissie in een persbericht weten. De Thaise voorzitter van OH Leuven, Vichai Srivaddhanaprabha, liet afgelopen zaterdagavond het leven nadat zijn helikopter - met nog vier andere inzittenden - neerstortte na het opstijgen in het stadion van Leicester City, de club waar de Thai eveneens voorzitter van is. De Leuvenaars danken in een perscommuniqué het bestuur van Lommel SK en van alle andere clubs van de Proximus League voor de bereidwillige medewerking om de partij - die kaderde in de al uitgestelde tiende speeldag van de Proximus League - opnieuw uit te stellen.