De club laat weten 'de komende uren en dagen intensief verder te werken aan een structurele oplossing waarin alle betrokken partijen zich kunnen vinden'. Voorzitter Louis De Vries vertrekt woensdagavond in opdracht daarvan voor een korte periode naar het buitenland.

Lokeren hoopte in eerste instantie in januari de overname al af te ronden om zo nog enkele inkomende transfers te kunnen afronden. Dat lukte niet en ook twee weken later is er nog geen witte rook op Daknam.

De Chinese groep Ke Hua Sports lijkt nog steeds in poleposition te liggen, maar Lokeren meldde ook 'dat andere lopende pistes verder worden gerealiseerd'.

Sporting Lokeren staat achtste en laatste in de tweede periode van de Proximus League, met zes punten na tien wedstrijden. In de eerste periode werden de Waaslanders zesde. Later woensdagavond (om 20u30) werkt Lokeren zijn inhaalwedstrijd van afgelopen zondag - die afgelast werd door de storm Ciara - af op bezoek bij Westerlo.

De nummers zeven en acht in de algemene eindstand van de Proximus League spelen op het einde van het seizoen een 'best of five' voor het behoud, waarbij de zevende start met drie punten voordeel en de eerste wedstrijd in zijn thuisstadion. De verliezer van deze ontmoeting zakt naar de eerste amateurklasse.

De club laat weten 'de komende uren en dagen intensief verder te werken aan een structurele oplossing waarin alle betrokken partijen zich kunnen vinden'. Voorzitter Louis De Vries vertrekt woensdagavond in opdracht daarvan voor een korte periode naar het buitenland.Lokeren hoopte in eerste instantie in januari de overname al af te ronden om zo nog enkele inkomende transfers te kunnen afronden. Dat lukte niet en ook twee weken later is er nog geen witte rook op Daknam. De Chinese groep Ke Hua Sports lijkt nog steeds in poleposition te liggen, maar Lokeren meldde ook 'dat andere lopende pistes verder worden gerealiseerd'. Sporting Lokeren staat achtste en laatste in de tweede periode van de Proximus League, met zes punten na tien wedstrijden. In de eerste periode werden de Waaslanders zesde. Later woensdagavond (om 20u30) werkt Lokeren zijn inhaalwedstrijd van afgelopen zondag - die afgelast werd door de storm Ciara - af op bezoek bij Westerlo. De nummers zeven en acht in de algemene eindstand van de Proximus League spelen op het einde van het seizoen een 'best of five' voor het behoud, waarbij de zevende start met drie punten voordeel en de eerste wedstrijd in zijn thuisstadion. De verliezer van deze ontmoeting zakt naar de eerste amateurklasse.