De 22-jarige goalie tekende een contract voor drie seizoenen (met één jaar optie) bij de club van Maged Samy. Dat bevestigden de Pallieters op de clubwebsite. Berezovsky was de voorbije weken op proef bij Lierse en kon de technische staf overtuigen.

"We zijn blij dat we Igor hebben kunnen vastleggen", verduidelijkte Technisch Directeur Tomasz Radzinski op de clubwebsite. "De voorbije weken liet hij ons een meer dan goede indruk en we hebben dan ook beslist hem een contract te geven. Igor moet nu de concurrentie aangaan met Nathan Goris en de andere doelmannen."

Belofteninternational Berezovsky stond afgelopen seizoen op de loonlijst bij het Poolse Legia Warschau. (Belga/INM) Igor Berezovsky in 2012 :

De 22-jarige goalie tekende een contract voor drie seizoenen (met één jaar optie) bij de club van Maged Samy. Dat bevestigden de Pallieters op de clubwebsite. Berezovsky was de voorbije weken op proef bij Lierse en kon de technische staf overtuigen. "We zijn blij dat we Igor hebben kunnen vastleggen", verduidelijkte Technisch Directeur Tomasz Radzinski op de clubwebsite. "De voorbije weken liet hij ons een meer dan goede indruk en we hebben dan ook beslist hem een contract te geven. Igor moet nu de concurrentie aangaan met Nathan Goris en de andere doelmannen." Belofteninternational Berezovsky stond afgelopen seizoen op de loonlijst bij het Poolse Legia Warschau. (Belga/INM) Igor Berezovsky in 2012 :