Peter Maes heeft zijn contract bij Sporting Lokeren met twee seizoenen verlengd.

De 48-jarige succescoach heeft bijgetekend tot juni 2016. Met Maes aan het roer klom Lokeren voor de winterstop met 40 punten naar de derde plaats in de Pro League, waardoor hij op heel wat belangstelling van andere clubs kon rekenen. Het bestuur van Lokeren maakte de afgelopen weken bijgevolg werk van een contractverlenging.

"Zowel de samenwerking als de sportieve resultaten zijn uitstekend zodat beide partijen hun eerder gemaakte mondelinge afspraken vlot hebben kunnen concretiseren", luidt de mededeling van de Waaslandse club.

Peter Maes kreeg eerder dit seizoen al de Trofee Raymond Goethals. Die prijs bekroont de Belgische trainer die het voorbije jaar het best beantwoordde aan de figuur van Raymond Goethals.

Vorig seizoen loodste Maes Lokeren naar de eerste bekerwinst in de clubgeschiedenis. In 2010 kwalificeerde hij zich in zijn eerste seizoen met Lokeren meteen voor Play-off I. (Belga/BO)

Peter Maes heeft zijn contract bij Sporting Lokeren met twee seizoenen verlengd.De 48-jarige succescoach heeft bijgetekend tot juni 2016. Met Maes aan het roer klom Lokeren voor de winterstop met 40 punten naar de derde plaats in de Pro League, waardoor hij op heel wat belangstelling van andere clubs kon rekenen. Het bestuur van Lokeren maakte de afgelopen weken bijgevolg werk van een contractverlenging. "Zowel de samenwerking als de sportieve resultaten zijn uitstekend zodat beide partijen hun eerder gemaakte mondelinge afspraken vlot hebben kunnen concretiseren", luidt de mededeling van de Waaslandse club. Peter Maes kreeg eerder dit seizoen al de Trofee Raymond Goethals. Die prijs bekroont de Belgische trainer die het voorbije jaar het best beantwoordde aan de figuur van Raymond Goethals. Vorig seizoen loodste Maes Lokeren naar de eerste bekerwinst in de clubgeschiedenis. In 2010 kwalificeerde hij zich in zijn eerste seizoen met Lokeren meteen voor Play-off I. (Belga/BO)