Leider Standard ontvangt zondag in een absolute topper Club Brugge. De Rouches, die in de stand één punt voorsprong hebben op Anderlecht en Club, ontvangen blauw-zwart om 14u30 in een ongetwijfeld kolkend Sclessin. De thuisploeg heeft het vertrouwen teruggevonden na de tumultueuze 4-1 zege op speeldag zeven tegen Zulte Waregem, terwijl Club zijn flinke kater van tegen Anderlecht (0-1 verlies tegen tien man) zal willen wegspoelen met een driepunter.

Uittredend kampioen Anderlecht, de ploeg die al het meeste punten sprokkelde in deze play-offs, ontvangt zondag om 18u Racing Genk. De Brusselaars kunnen, mits winst en afhankelijk van het resultaat in Standard-Club, een uitstekende zaak doen in de stand. Ze moeten wel de geschorste Aleksandar Mitrovic missen.

De derde partij in play-off 1, Zulte Waregem-Lokeren, wordt zaterdag om 20u gespeeld.

De stand in play-off 1 van de Jupiler Pro League na zeven speeldagen:

1. Standard 43

2. RSC Anderlecht 42

3. Club Brugge 42

4. Zulte Waregem 38

5. Lokeren 34

6. Racing Genk 29

(Belga/INM)

Leider Standard ontvangt zondag in een absolute topper Club Brugge. De Rouches, die in de stand één punt voorsprong hebben op Anderlecht en Club, ontvangen blauw-zwart om 14u30 in een ongetwijfeld kolkend Sclessin. De thuisploeg heeft het vertrouwen teruggevonden na de tumultueuze 4-1 zege op speeldag zeven tegen Zulte Waregem, terwijl Club zijn flinke kater van tegen Anderlecht (0-1 verlies tegen tien man) zal willen wegspoelen met een driepunter. Uittredend kampioen Anderlecht, de ploeg die al het meeste punten sprokkelde in deze play-offs, ontvangt zondag om 18u Racing Genk. De Brusselaars kunnen, mits winst en afhankelijk van het resultaat in Standard-Club, een uitstekende zaak doen in de stand. Ze moeten wel de geschorste Aleksandar Mitrovic missen. De derde partij in play-off 1, Zulte Waregem-Lokeren, wordt zaterdag om 20u gespeeld. De stand in play-off 1 van de Jupiler Pro League na zeven speeldagen: 1. Standard 43 2. RSC Anderlecht 42 3. Club Brugge 42 4. Zulte Waregem 38 5. Lokeren 34 6. Racing Genk 29 (Belga/INM)