Charleroi begon het best aan de wedstrijd. Een kanonschot van Neeskens Kebano ging nipt naast het doel van Matz Sels.

Gent scoorde het eerst. In de 25ste minuut kopte Renato Neto een corner van Milicevic binnen.

De Carolo's bleven dreigen, maar kansen van Kebano en Coulibaly werden niet benut.

Topper

Charleroi begon goed en gedreven aan de tweede helft en scoorde in de 58ste minuut via Coulibaly, die Sels wist te verrassen met een schot.

Gent had ook enkele kansen, onder meer via Dejaegere, maar Penneteau reageerde gezwind.

In een intens laatste kwartier werd niet meer gescoord.

Gent heeft nu 43 punten, 2 meer dan Club Brugge, en 5 meer dan Anderlecht. Charleroi deelt de laatste plaats met Kortrijk en Standard, alle op 33 punten.

Brugge moet zondag op bezoek bij Anderlecht voor de topper van de 7de speeldag in de play-offs.

(Belga/RR)

Charleroi begon het best aan de wedstrijd. Een kanonschot van Neeskens Kebano ging nipt naast het doel van Matz Sels. Gent scoorde het eerst. In de 25ste minuut kopte Renato Neto een corner van Milicevic binnen.De Carolo's bleven dreigen, maar kansen van Kebano en Coulibaly werden niet benut.Charleroi begon goed en gedreven aan de tweede helft en scoorde in de 58ste minuut via Coulibaly, die Sels wist te verrassen met een schot.Gent had ook enkele kansen, onder meer via Dejaegere, maar Penneteau reageerde gezwind.In een intens laatste kwartier werd niet meer gescoord.Gent heeft nu 43 punten, 2 meer dan Club Brugge, en 5 meer dan Anderlecht. Charleroi deelt de laatste plaats met Kortrijk en Standard, alle op 33 punten.Brugge moet zondag op bezoek bij Anderlecht voor de topper van de 7de speeldag in de play-offs.(Belga/RR)