Vorige week kon u via onze site meedoen aan een poll over de verdediger die volgens u de meeste impact gehad heeft op de Jupiler Pro League in de eerste twintig jaar van dit millennium.

De resultaten daarvan zijn binnen en u hebt Vincent Kompany op nummer één gezet. In het magazine van 22 januari 2020 vindt u de volledige top twintig en mag u ook een artikel met of over de huidige aanvoerder van Anderlecht verwachten.

De 'beste' doelman

Deze week gaan we samen met u op zoek naar de keeper die de meeste impact gehad heeft op onze competitie tussen 2000 en 2020.

Het procedé is hetzelfde als bij de verdedigers, middenvelders en spitsen: wij maakten op de redactie een preselectie van twintig namen waaruit u kan kiezen.

Uit die twintig namen mag u uw ultieme top vijf samenstellen. U vindt de poll hier.

Stemmen maar!

Vorige week kon u via onze site meedoen aan een poll over de verdediger die volgens u de meeste impact gehad heeft op de Jupiler Pro League in de eerste twintig jaar van dit millennium. De resultaten daarvan zijn binnen en u hebt Vincent Kompany op nummer één gezet. In het magazine van 22 januari 2020 vindt u de volledige top twintig en mag u ook een artikel met of over de huidige aanvoerder van Anderlecht verwachten. Deze week gaan we samen met u op zoek naar de keeper die de meeste impact gehad heeft op onze competitie tussen 2000 en 2020. Het procedé is hetzelfde als bij de verdedigers, middenvelders en spitsen: wij maakten op de redactie een preselectie van twintig namen waaruit u kan kiezen. Uit die twintig namen mag u uw ultieme top vijf samenstellen. U vindt de poll hier. Stemmen maar!