Alejandro Pozuelo (25) is sinds de zomer van 2015 aan de slag bij de Limburgse club. In totaal trok het jeugdproduct van Real Betis al 91 keer het shirt van Genk aan, en met twaalf doelpunten en 31 assists speelde hij zich in de harten van de Genksupporters.

De Genkse kapitein had nog een contract tot medio 2019, maar besliste nu om er nog twee jaar bij te doen. Zaterdagavond om acht uur spelen de Limburgers hun openingswedstrijd van de Jupiler Pro League. Daarin nemen ze het op tegen Waasland-Beveren in de eigen Luminus Arena.

Op de clubwebsite van Genk staat dat Pozuelo nog andere opties has, bijvoorbeeld een terugkeer naar Spanje, maar uiteindelijk besloot de Spanjaard om bij Genk te blijven.

Lees hier alles over de Andalusische roots van de Genkaanvoerder.

Alejandro Pozuelo (25) is sinds de zomer van 2015 aan de slag bij de Limburgse club. In totaal trok het jeugdproduct van Real Betis al 91 keer het shirt van Genk aan, en met twaalf doelpunten en 31 assists speelde hij zich in de harten van de Genksupporters.De Genkse kapitein had nog een contract tot medio 2019, maar besliste nu om er nog twee jaar bij te doen. Zaterdagavond om acht uur spelen de Limburgers hun openingswedstrijd van de Jupiler Pro League. Daarin nemen ze het op tegen Waasland-Beveren in de eigen Luminus Arena.Op de clubwebsite van Genk staat dat Pozuelo nog andere opties has, bijvoorbeeld een terugkeer naar Spanje, maar uiteindelijk besloot de Spanjaard om bij Genk te blijven.Lees hier alles over de Andalusische roots van de Genkaanvoerder.