In het kader van Scooore, de sportweddenschappen die de Nationale Loterij lanceert, start Sport/Voetbalmagazine in het nummer van 16 januari met een nieuw rubriekje waar ook u zich voor kan aanmelden.

Vanaf 16 januari nemen een journalist van Sport/Voetbalmagazine, iemand uit de voetbalwereld en ... een lezer van het blad het tegen elkaar op in een pronostiek.

Bedoeling is om een gokje te wagen voor de wedstrijden van de eerstvolgende speeldag. Inzetten doen we niet, er wordt gestreden om de eer.

Wil u eens meedoen met zo'n pronostiek, laat dan uw gegevens (naam, adres, telefoonnummer) achter op sportmagazine@roularta.be. Wij nemen dan contact met u op.

Succes!

In het kader van Scooore, de sportweddenschappen die de Nationale Loterij lanceert, start Sport/Voetbalmagazine in het nummer van 16 januari met een nieuw rubriekje waar ook u zich voor kan aanmelden. Vanaf 16 januari nemen een journalist van Sport/Voetbalmagazine, iemand uit de voetbalwereld en ... een lezer van het blad het tegen elkaar op in een pronostiek. Bedoeling is om een gokje te wagen voor de wedstrijden van de eerstvolgende speeldag. Inzetten doen we niet, er wordt gestreden om de eer. Wil u eens meedoen met zo'n pronostiek, laat dan uw gegevens (naam, adres, telefoonnummer) achter op sportmagazine@roularta.be. Wij nemen dan contact met u op. Succes!