Tomasz Radzinski over...

... SK Liersevoorzitter Maged Samy:

"Twee en een half jaar geleden zei Maged Samy al: 'Als je ooit stopt, ga je voor mij werken als technisch directeur.' In die zin was de weg voorbereid. Onze voorzitter is een Egyptenaar, hij komt uit een heel andere cultuur. Hij heeft zijn eigen manier van werken. Die zegt iets, en alles moet gebeuren zoals hij het wil. Zo wilde ik niet werken. Als ik het deed, moest het op mijn manier. Het heeft twee maanden geduurd voor we op dezelfde golflengte zaten. We doen het op mijn manier. Als het verkeerd loopt, zal het mijn kop zijn die rolt."

... over Carl Hoefkens:

"Hoefkens is gehaald als centrale verdediger. Maged is ook een fan van Carl, en Carl was transfervrij, niet onbelangrijk voor Lierse. Hij brengt een stuk ervaring en coaching. We hebben centraal achterin met Saïdi en Swinkels goeie voetballers, maar ze praten niet. Saïdi heeft iemand nodig die hem stuurt."

... zijn voormalige spitsbroeder Jan Koller:

"Ik was bij Anderlecht zowat de enige die Jan kon begrijpen. Tsjechisch en Pools liggen niet zo ver uit mekaar. Op het veld was ik zo snel dat, zelfs als ik een minder goeie dag had, er een speler aan mij bleef plakken, waardoor Jan ruimte kreeg. En als hij een mindere dag had, liet men hem ook niet alleen, waardoor ik wat meer ruimte kreeg.

"Zijn minst sterke punt was de bal doorkoppen. Soms sprong iemand van 1,80 meter hoger dan die reus van 2,02 meter. Maar het was prettig spelen met hem. Op en naast het veld hebben we mekaar snel gevonden en trokken we samen op. Niet alleen naar de Carré, ook naar optredens: K's Choice en dat soort dingen."

Tomasz Radzinski over...... SK Liersevoorzitter Maged Samy:"Twee en een half jaar geleden zei Maged Samy al: 'Als je ooit stopt, ga je voor mij werken als technisch directeur.' In die zin was de weg voorbereid. Onze voorzitter is een Egyptenaar, hij komt uit een heel andere cultuur. Hij heeft zijn eigen manier van werken. Die zegt iets, en alles moet gebeuren zoals hij het wil. Zo wilde ik niet werken. Als ik het deed, moest het op mijn manier. Het heeft twee maanden geduurd voor we op dezelfde golflengte zaten. We doen het op mijn manier. Als het verkeerd loopt, zal het mijn kop zijn die rolt."... over Carl Hoefkens:"Hoefkens is gehaald als centrale verdediger. Maged is ook een fan van Carl, en Carl was transfervrij, niet onbelangrijk voor Lierse. Hij brengt een stuk ervaring en coaching. We hebben centraal achterin met Saïdi en Swinkels goeie voetballers, maar ze praten niet. Saïdi heeft iemand nodig die hem stuurt."... zijn voormalige spitsbroeder Jan Koller:"Ik was bij Anderlecht zowat de enige die Jan kon begrijpen. Tsjechisch en Pools liggen niet zo ver uit mekaar. Op het veld was ik zo snel dat, zelfs als ik een minder goeie dag had, er een speler aan mij bleef plakken, waardoor Jan ruimte kreeg. En als hij een mindere dag had, liet men hem ook niet alleen, waardoor ik wat meer ruimte kreeg. "Zijn minst sterke punt was de bal doorkoppen. Soms sprong iemand van 1,80 meter hoger dan die reus van 2,02 meter. Maar het was prettig spelen met hem. Op en naast het veld hebben we mekaar snel gevonden en trokken we samen op. Niet alleen naar de Carré, ook naar optredens: K's Choice en dat soort dingen."