Zaterdag tegen Standard mocht Saglik kort voor tijd nog eens invallen. Slechts 129 speelminuten en één basisplaats, dat is de povere balans in de dertien wedstrijden na Nieuwjaar. Nochtans kon Saglik na een korte aanpassingsperiode in november en december haast altijd rekenen op een basisstek.

Willy Reynders wijt de slechte vormcurve van zijn poulain aan allerlei kwaaltjes: "Enes moet zorgen dat hij op lichamelijk en mentaal vlak opnieuw op niveau komt. Door verschillende kleine blessures is zijn ontwikkeling afgeremd. Nadien bleek hij niet in staat om zijn plaats te heroveren. De concurrentie is groot nu nieuwkomer Dutra regelmatig op links wordt uitgespeeld en De Pauw terug is uit blessure. Enes heeft zich te makkelijk bij de situatie neergelegd. Die gemakzucht en het gebrek aan mentale weerbaarheid bevalt me niet", is Reynders streng. "Verder moet hij op fysiek vlak nog aan volume winnen. Hij wordt in duels soms nog wat weggeblazen. "

Reynders maakt straks zijn evaluatie van de Lokerse spelerskern: "Maar het niveau dat hij momenteel bij de beloften haalt, is onvoldoende. Anderzijds is het een speler die wat tijd nodig heeft en in wie ik blijf geloven. Zijn contract loopt nog tot 2016 en ik wil die jongen liefst ook volgend jaar houden."

"Hij heeft alles om uit te groeien tot een volwaardige eersteklassespeler. Of hij hier volgend jaar nog speelt, hangt van zijn prestaties in de komende wedstrijden af en van het feit of hij zelf aangeeft dat hij zich in de concurrentiestrijd wil meten." (NN)

Zaterdag tegen Standard mocht Saglik kort voor tijd nog eens invallen. Slechts 129 speelminuten en één basisplaats, dat is de povere balans in de dertien wedstrijden na Nieuwjaar. Nochtans kon Saglik na een korte aanpassingsperiode in november en december haast altijd rekenen op een basisstek. Willy Reynders wijt de slechte vormcurve van zijn poulain aan allerlei kwaaltjes: "Enes moet zorgen dat hij op lichamelijk en mentaal vlak opnieuw op niveau komt. Door verschillende kleine blessures is zijn ontwikkeling afgeremd. Nadien bleek hij niet in staat om zijn plaats te heroveren. De concurrentie is groot nu nieuwkomer Dutra regelmatig op links wordt uitgespeeld en De Pauw terug is uit blessure. Enes heeft zich te makkelijk bij de situatie neergelegd. Die gemakzucht en het gebrek aan mentale weerbaarheid bevalt me niet", is Reynders streng. "Verder moet hij op fysiek vlak nog aan volume winnen. Hij wordt in duels soms nog wat weggeblazen. " Reynders maakt straks zijn evaluatie van de Lokerse spelerskern: "Maar het niveau dat hij momenteel bij de beloften haalt, is onvoldoende. Anderzijds is het een speler die wat tijd nodig heeft en in wie ik blijf geloven. Zijn contract loopt nog tot 2016 en ik wil die jongen liefst ook volgend jaar houden." "Hij heeft alles om uit te groeien tot een volwaardige eersteklassespeler. Of hij hier volgend jaar nog speelt, hangt van zijn prestaties in de komende wedstrijden af en van het feit of hij zelf aangeeft dat hij zich in de concurrentiestrijd wil meten." (NN)