"Ik zie daar niet echt een probleem in: het ging gewoon om een clash tussen twee sterke karakters in de eerste emotie na een wedstrijd. Dat mag, zolang het maar niet ontaardt. Peter weet hoe hij de spelers kan prikkelen", zegt Reynders in Sport/Voetbalmagazine.

"Milos moet geduld hebben, want hij miste bij Lierse toch het grootste gedeelte van de voorbereiding en is daardoor niet scherp genoeg. Hij speelt ook op een positie waar we met Ivan Leko en Nill De Pauw nog mogelijkheden hebben."

"Wij blijven overtuigd van zijn toegevoegde waarde: zijn grinta, dat stukje extra winnaar op momenten dat het moeilijk gaat, die balvastheid en zeker zijn traptechniek vanop afstand of op stilstaande fasen. Hij blijft een persoonlijkheid in de kleedkamer. En leiders kan je altijd gebruiken." (FV)

"Ik zie daar niet echt een probleem in: het ging gewoon om een clash tussen twee sterke karakters in de eerste emotie na een wedstrijd. Dat mag, zolang het maar niet ontaardt. Peter weet hoe hij de spelers kan prikkelen", zegt Reynders in Sport/Voetbalmagazine. "Milos moet geduld hebben, want hij miste bij Lierse toch het grootste gedeelte van de voorbereiding en is daardoor niet scherp genoeg. Hij speelt ook op een positie waar we met Ivan Leko en Nill De Pauw nog mogelijkheden hebben.""Wij blijven overtuigd van zijn toegevoegde waarde: zijn grinta, dat stukje extra winnaar op momenten dat het moeilijk gaat, die balvastheid en zeker zijn traptechniek vanop afstand of op stilstaande fasen. Hij blijft een persoonlijkheid in de kleedkamer. En leiders kan je altijd gebruiken." (FV)