In het nieuwe jaar wil Reza Ghoochannejhad (24) zijn opmerkelijke kalenderjaar 2011 een vervolg geven. De aanvaller maakte afgelopen zomer de overstap van de Nederlandse tweedeklasser naar STVV. Hij overtuigde meteen door zijn scorend vermogen (tien doelpunten) en speelde zich daarmee in de kijker van de topclubs Standard en Club Brugge.

Maar het lijkt er sterk op dat zijn Limburgse werkgever zich blijft verzetten tegen een tussentijdse overgang. "Ik begreep van de club dat ik niet weg mag", verklaarde Reza in Voetbal International. "Een vertrek in de winsterstop is dus onbespreekbaar. We moeten zo snel mogelijk van die laatste plaats af. Ik heb er ook wel vertrouwen in dat we daarin gaan slagen. Maar dan hebben we wel versterkingen nodig. Zonder aankopen wordt de inhaalrace heel lastig. Gelukkig denkt de club daar ook zo over."

De geboren Iraniër kan prima leven met het veto. "Ik tekende hier met mijn volle verstand", vervolgt Reza. "Natuurlijk heb ik mijn ambities. Ik wil hogerop. Ik sta ook open voor eventuele interesse van andere ploegen. Maar ik lig er niet wakker van als dat nu niet gebeurt", aldus de spits die de tweede plaats in de topschutterslijst bezet, na Jérémy Perbet (Bergen) met zestien goals. (FV)

In het nieuwe jaar wil Reza Ghoochannejhad (24) zijn opmerkelijke kalenderjaar 2011 een vervolg geven. De aanvaller maakte afgelopen zomer de overstap van de Nederlandse tweedeklasser naar STVV. Hij overtuigde meteen door zijn scorend vermogen (tien doelpunten) en speelde zich daarmee in de kijker van de topclubs Standard en Club Brugge. Maar het lijkt er sterk op dat zijn Limburgse werkgever zich blijft verzetten tegen een tussentijdse overgang. "Ik begreep van de club dat ik niet weg mag", verklaarde Reza in Voetbal International. "Een vertrek in de winsterstop is dus onbespreekbaar. We moeten zo snel mogelijk van die laatste plaats af. Ik heb er ook wel vertrouwen in dat we daarin gaan slagen. Maar dan hebben we wel versterkingen nodig. Zonder aankopen wordt de inhaalrace heel lastig. Gelukkig denkt de club daar ook zo over." De geboren Iraniër kan prima leven met het veto. "Ik tekende hier met mijn volle verstand", vervolgt Reza. "Natuurlijk heb ik mijn ambities. Ik wil hogerop. Ik sta ook open voor eventuele interesse van andere ploegen. Maar ik lig er niet wakker van als dat nu niet gebeurt", aldus de spits die de tweede plaats in de topschutterslijst bezet, na Jérémy Perbet (Bergen) met zestien goals. (FV)