José Riga over...

... Jeff Louis: "Hij kan beslissend zijn omdat hij natuurlijke kwaliteiten heeft die ver boven het gemiddelde liggen, maar die moeten er ook uitkomen in een wedstrijd. Hij speelt op instinct. Het is zaak om die bepaalde vrijheid op het veld in te passen in het collectief."

... Mehdi Carcela: "Hij is teruggekeerd na veel blessureleed en heeft heel wat wedstrijden gespeeld. Ook hij is nog op zoek naar zijn beste niveau. Hij moet het goede ritme nog te pakken krijgen. Maar hij werkt daar hard aan en hij blijft altijd een onvoorspelbare speler. Hij krijgt nog wel wat hij verdient."

... Jelle Van Damme: "Jelle weet dat ik hem respecteer. Ik heb die beslissing (om hem op de bank te zetten, nvdr) genomen omdat ik vond dat Andrade ons iets kon bijbrengen. En ik stel met genoegen vast dat Jelle sterker terugkomt. Elke keuze houdt een zeker risico in, maar als je intuïtie het zo aangeeft, dan doe je het zo. Op sommige momenten zit het kort bijeen in onze kern. De prestatie van Andrade tegen Mouscron-Péruwelz gaf me een goed gevoel. Maar ik speel geen spelletjes om mijn gezag aan te tonen."

... Adrien Trebel: "Hij is tamelijk compleet, waardoor hij verschillende taken aankan. Hij kan in een 4-4-2 spelen of een beetje hoger in een 4-2-3-1 of een 4-4-1-1. Als ik Julien de Sart naast hem zet, moet hij meer aan zijn defensieve taak denken. Dat is minder het geval aan de zijde van Ricardo Faty. Ik vind dat hij dat dynamische aspect moet behouden en tegelijk nog efficiënter worden op sommige momenten."

... Julien De Sart: "Julien is een van de zeldzame spelers op ons middenveld met dieptezicht. Hij heeft een precieze pass en geeft zo zuurstof aan ons spel. Hij heeft ook een groot loopvermogen en ik vond dat hij complementair was met Adrien Trebel."

... Geoffrey Mujangi Bia: "Van toen ik hier de eerste keer werkte, weet ik nog dat Geoffrey Mujangi Bia al goeie wedstrijden gespeeld had, met name in de Europacup, en dat hij nadien geblesseerd geraakte. Ik heb iemand aangetroffen die erg gefocust was, en vastbesloten. Ik heb gezien wat hij ervoor doet, waar dat toe leidt en welke impact hij heeft, en ik wil dat hij daar voortdurend naar op zoek gaat. Hij kan beslissend zijn, hij is dat trouwens al vaak geweest."

José Riga over...... Jeff Louis: "Hij kan beslissend zijn omdat hij natuurlijke kwaliteiten heeft die ver boven het gemiddelde liggen, maar die moeten er ook uitkomen in een wedstrijd. Hij speelt op instinct. Het is zaak om die bepaalde vrijheid op het veld in te passen in het collectief."... Mehdi Carcela: "Hij is teruggekeerd na veel blessureleed en heeft heel wat wedstrijden gespeeld. Ook hij is nog op zoek naar zijn beste niveau. Hij moet het goede ritme nog te pakken krijgen. Maar hij werkt daar hard aan en hij blijft altijd een onvoorspelbare speler. Hij krijgt nog wel wat hij verdient."... Jelle Van Damme: "Jelle weet dat ik hem respecteer. Ik heb die beslissing (om hem op de bank te zetten, nvdr) genomen omdat ik vond dat Andrade ons iets kon bijbrengen. En ik stel met genoegen vast dat Jelle sterker terugkomt. Elke keuze houdt een zeker risico in, maar als je intuïtie het zo aangeeft, dan doe je het zo. Op sommige momenten zit het kort bijeen in onze kern. De prestatie van Andrade tegen Mouscron-Péruwelz gaf me een goed gevoel. Maar ik speel geen spelletjes om mijn gezag aan te tonen."... Adrien Trebel: "Hij is tamelijk compleet, waardoor hij verschillende taken aankan. Hij kan in een 4-4-2 spelen of een beetje hoger in een 4-2-3-1 of een 4-4-1-1. Als ik Julien de Sart naast hem zet, moet hij meer aan zijn defensieve taak denken. Dat is minder het geval aan de zijde van Ricardo Faty. Ik vind dat hij dat dynamische aspect moet behouden en tegelijk nog efficiënter worden op sommige momenten."... Julien De Sart: "Julien is een van de zeldzame spelers op ons middenveld met dieptezicht. Hij heeft een precieze pass en geeft zo zuurstof aan ons spel. Hij heeft ook een groot loopvermogen en ik vond dat hij complementair was met Adrien Trebel."... Geoffrey Mujangi Bia: "Van toen ik hier de eerste keer werkte, weet ik nog dat Geoffrey Mujangi Bia al goeie wedstrijden gespeeld had, met name in de Europacup, en dat hij nadien geblesseerd geraakte. Ik heb iemand aangetroffen die erg gefocust was, en vastbesloten. Ik heb gezien wat hij ervoor doet, waar dat toe leidt en welke impact hij heeft, en ik wil dat hij daar voortdurend naar op zoek gaat. Hij kan beslissend zijn, hij is dat trouwens al vaak geweest."