Naast trainen maken de Rode Duivels in de Verenigde Staten ook tijd voor korte uitstappen. Zo trokken ze naar Ground Zero en werd een boottocht gemaakt op de Hudson rivier. Mede door het uitstekende weer en het indrukwekkende kader was het voor iedereen een onvergetelijke ervaring.

Na de boottocht legden de Rode Duivels, hun technische en medische staf bloemen neer bij het monument op Ellis Island ter nagedachtenis van alle slachtoffers van 9/11 uit de staat New Jersey. In die staat, meer bepaald in New Brunswick werkten de Rode Duivels een vierdaagse stage af.

Tijdens het ingetogen moment heerste een indrukwekkende stilte.

Bron: Belgian Football

Naast trainen maken de Rode Duivels in de Verenigde Staten ook tijd voor korte uitstappen. Zo trokken ze naar Ground Zero en werd een boottocht gemaakt op de Hudson rivier. Mede door het uitstekende weer en het indrukwekkende kader was het voor iedereen een onvergetelijke ervaring. Na de boottocht legden de Rode Duivels, hun technische en medische staf bloemen neer bij het monument op Ellis Island ter nagedachtenis van alle slachtoffers van 9/11 uit de staat New Jersey. In die staat, meer bepaald in New Brunswick werkten de Rode Duivels een vierdaagse stage af. Tijdens het ingetogen moment heerste een indrukwekkende stilte. Bron: Belgian Football