Bondscoach Marc Wilmots heeft het elftal dat in het Marakanastadion aan de aftrap zal staan, nog niet vrijgegeven. Zeker is wel dat Thibaut Courtois in het doel staat en dat ook Vincent Kompany helemaal fit is. Hij krijgt in de defensie hoogstwaarschijnlijk het gezelschap van Toby Alderweireld, Thomas Vermaelen en Jan Vertonghen.

Op het middenveld zijn er nog enkele vraagtekens. Mogelijk krijgt Kevin De Bruyne, die goed inviel tegen Nederland, Wales en Kroatië, op de flank de voorkeur op Dries Mertens. De andere flank is voor Nacer Chadli. De driehoek op het middenveld bestaat allicht uit Axel Witsel, Moussa Dembélé en Eden Hazard.

De diepe spits wordt zo goed als zeker Christian Benteke.

De Rode Duivels sprokkelden vier punten uit de eerste twee wedstrijden van hun WK-kwalificatiecampagne, in Wales en thuis tegen Kroatië, en zijn daarmee tweede in groep A. Leider Servië heeft evenveel punten, maar een beter doelsaldo. (KVDA)

Bondscoach Marc Wilmots heeft het elftal dat in het Marakanastadion aan de aftrap zal staan, nog niet vrijgegeven. Zeker is wel dat Thibaut Courtois in het doel staat en dat ook Vincent Kompany helemaal fit is. Hij krijgt in de defensie hoogstwaarschijnlijk het gezelschap van Toby Alderweireld, Thomas Vermaelen en Jan Vertonghen. Op het middenveld zijn er nog enkele vraagtekens. Mogelijk krijgt Kevin De Bruyne, die goed inviel tegen Nederland, Wales en Kroatië, op de flank de voorkeur op Dries Mertens. De andere flank is voor Nacer Chadli. De driehoek op het middenveld bestaat allicht uit Axel Witsel, Moussa Dembélé en Eden Hazard. De diepe spits wordt zo goed als zeker Christian Benteke. De Rode Duivels sprokkelden vier punten uit de eerste twee wedstrijden van hun WK-kwalificatiecampagne, in Wales en thuis tegen Kroatië, en zijn daarmee tweede in groep A. Leider Servië heeft evenveel punten, maar een beter doelsaldo. (KVDA)