"We zullen zonder twijfel een goede match spelen," vertelde Levein in Brussel. "We hebben de voorbije twee dagen dit duel goed voorbereid en we zijn klaar. Het is moeilijk om hier op verplaatsing punten te pakken, maar we zijn ertoe in staat."

"België heeft een heel goede ploeg, met individueel getalenteerde spelers. Dat hebben ze in Servië nogmaals laten zien."

Onder druk

Levein staat na een 2 op 9 onder zware druk. Schotland verloor vrijdag van Wales in groep A en speelde eerder gelijk tegen Servië en Macedonië. Maar zeker na de 2-1 nederlaag tegen Wales barstte de kritiek op de bondscoach los.

"Toch vind ik dat we ook in onze vorige matchen degelijk speelden", zei Levein maandag in Brussel. In het duel met Wales werd de Schotse 0-2 afgekeurd door de scheidsrechter, terwijl het volgens de bondscoach een geldige goal was.

Op vragen over zijn toekomst bij een nederlaag tegen de Duivels, wou de Schot niet ingaan. (Belga/KVDA)

"We zullen zonder twijfel een goede match spelen," vertelde Levein in Brussel. "We hebben de voorbije twee dagen dit duel goed voorbereid en we zijn klaar. Het is moeilijk om hier op verplaatsing punten te pakken, maar we zijn ertoe in staat." "België heeft een heel goede ploeg, met individueel getalenteerde spelers. Dat hebben ze in Servië nogmaals laten zien." Onder druk Levein staat na een 2 op 9 onder zware druk. Schotland verloor vrijdag van Wales in groep A en speelde eerder gelijk tegen Servië en Macedonië. Maar zeker na de 2-1 nederlaag tegen Wales barstte de kritiek op de bondscoach los. "Toch vind ik dat we ook in onze vorige matchen degelijk speelden", zei Levein maandag in Brussel. In het duel met Wales werd de Schotse 0-2 afgekeurd door de scheidsrechter, terwijl het volgens de bondscoach een geldige goal was. Op vragen over zijn toekomst bij een nederlaag tegen de Duivels, wou de Schot niet ingaan. (Belga/KVDA)