Dat meldt de Belgische Voetbalbond (KBVB). Aanvankelijk waren er vragen omtrent de haalbaarheid van de zevende Duiveluitdaging, maar Brussels Airport heeft nu speciaal hiervoor een plek op de tarmac voorzien waar de fans vlak naast het vliegtuig de Rode Duivels kunnen uitwuiven.

De plaatsen op de tarmac zijn gratis, maar beperkt. Wie wil afzakken naar Brussels Aiport, moet zich registreren op de Facebook-pagina van de Rode Duivels. Daar kunnen ze ook hun laatste filmpjes en aanmoedigingen posten. Als tegenprestatie zullen de spelers hen trakteren 'op een onvergetelijk moment'.

Geregistreerde fans zijn op 9 oktober welkom vanaf 14u30. Er is randanimatie voorzien met een gastoptreden van een Belgische muzikant. Tussen 16u30 en 17u stappen de Rode Duivels het vliegtuig op.

Bekijk het bijhorende filmpje

Een punt

Met nog slechts twee speeldagen voor de boeg staan de Rode Duivels met 22 punten uit acht wedstrijden aan de leiding in WK-kwalificatiegroep A. Kroatië volgt na het puntenverlies tegen Servië (1-1) op de tweede plaats met zeventien punten, vijf minder dus.

Als de Rode Duivels op 11 oktober minstens een punt pakken in het Maksimirstadion, mogen ze naar Brazilië. (Belga/KVDA)

Dat meldt de Belgische Voetbalbond (KBVB). Aanvankelijk waren er vragen omtrent de haalbaarheid van de zevende Duiveluitdaging, maar Brussels Airport heeft nu speciaal hiervoor een plek op de tarmac voorzien waar de fans vlak naast het vliegtuig de Rode Duivels kunnen uitwuiven. De plaatsen op de tarmac zijn gratis, maar beperkt. Wie wil afzakken naar Brussels Aiport, moet zich registreren op de Facebook-pagina van de Rode Duivels. Daar kunnen ze ook hun laatste filmpjes en aanmoedigingen posten. Als tegenprestatie zullen de spelers hen trakteren 'op een onvergetelijk moment'. Geregistreerde fans zijn op 9 oktober welkom vanaf 14u30. Er is randanimatie voorzien met een gastoptreden van een Belgische muzikant. Tussen 16u30 en 17u stappen de Rode Duivels het vliegtuig op.Bekijk het bijhorende filmpje Een punt Met nog slechts twee speeldagen voor de boeg staan de Rode Duivels met 22 punten uit acht wedstrijden aan de leiding in WK-kwalificatiegroep A. Kroatië volgt na het puntenverlies tegen Servië (1-1) op de tweede plaats met zeventien punten, vijf minder dus. Als de Rode Duivels op 11 oktober minstens een punt pakken in het Maksimirstadion, mogen ze naar Brazilië. (Belga/KVDA)