Dat heeft de KBVB bekendgemaakt. De ticketinfo volgt later.

Het duel moet de Rode Duivels klaarstomen voor de vierde EK-kwalificatiematch, vier dagen later thuis tegen Wales (zondag 16 november).

Eerder raakte al bekend dat België op donderdag 4 september Australië ontvangt. De locatie voor die wedstrijd is nog niet vrijgegeven.

EK-kwalificatie

Twee dagen na die oefenmatch, op 6 september, volgt de Fanday, alvorens de Duivels op dinsdag 9 september de kwalificatiecampagne voor het EK 2016 in Frankrijk aftrappen in en tegen Israël. De eerste thuiswedstrijd van de EK-voorronde volgt op vrijdag 10 oktober tegen Andorra. Drie dagen later trekken de Duivels naar Bosnië & Herzegovina voor hun derde kwalificatieduel. (Belga/KVDA)

Dat heeft de KBVB bekendgemaakt. De ticketinfo volgt later.Het duel moet de Rode Duivels klaarstomen voor de vierde EK-kwalificatiematch, vier dagen later thuis tegen Wales (zondag 16 november). Eerder raakte al bekend dat België op donderdag 4 september Australië ontvangt. De locatie voor die wedstrijd is nog niet vrijgegeven. Twee dagen na die oefenmatch, op 6 september, volgt de Fanday, alvorens de Duivels op dinsdag 9 september de kwalificatiecampagne voor het EK 2016 in Frankrijk aftrappen in en tegen Israël. De eerste thuiswedstrijd van de EK-voorronde volgt op vrijdag 10 oktober tegen Andorra. Drie dagen later trekken de Duivels naar Bosnië & Herzegovina voor hun derde kwalificatieduel. (Belga/KVDA)