/
© /

Adidas kreeg heel wat kritiek te slikken voor de basic versie waarmee onze Belgische voetbalploeg aantrad op het WK in Brazilië. Toen al werd beloofd werk te maken van een unieke uitrusting, speciaal gemaakt voor de Rode Duivels. Na twee jaar is die er eindelijk.

Het Duitse sportmerk liet deze foto's op de wereld los. Op de subtiele Belgische vlag in de kraag en het bondslogo na, is gekozen voor fluorescerend gele accenten om het tenue een frisse, eigentijdse uitstraling te geven. Ook de borst- en rugbedrukking zal fluorescerend geel zijn. Aardig detail op de kousen, naast het ontwerp naar de Belgische vlag, is de toevoeging van het woord 'Belgium'. Aanstaande vrijdag treden de Rode Duivels voor het eerst in het nieuwe tenue aan, in de wedstrijd tegen Italië.

/
© /

Het nieuwe tenue is vanaf vrijdag 13 november verkrijgbaar via officiële verkoopkanalen en vanaf vandaag reeds te bestellen via de officiële Rode Duivels-webshop, laat Adidaswoordvoerder Ken Aerts nog weten. Voor en na de wedstrijden tegen Italië en Spanje zal het shirt ook te koop zijn rondom het stadion.

Adidas kreeg heel wat kritiek te slikken voor de basic versie waarmee onze Belgische voetbalploeg aantrad op het WK in Brazilië. Toen al werd beloofd werk te maken van een unieke uitrusting, speciaal gemaakt voor de Rode Duivels. Na twee jaar is die er eindelijk. Het Duitse sportmerk liet deze foto's op de wereld los. Op de subtiele Belgische vlag in de kraag en het bondslogo na, is gekozen voor fluorescerend gele accenten om het tenue een frisse, eigentijdse uitstraling te geven. Ook de borst- en rugbedrukking zal fluorescerend geel zijn. Aardig detail op de kousen, naast het ontwerp naar de Belgische vlag, is de toevoeging van het woord 'Belgium'. Aanstaande vrijdag treden de Rode Duivels voor het eerst in het nieuwe tenue aan, in de wedstrijd tegen Italië.Het nieuwe tenue is vanaf vrijdag 13 november verkrijgbaar via officiële verkoopkanalen en vanaf vandaag reeds te bestellen via de officiële Rode Duivels-webshop, laat Adidaswoordvoerder Ken Aerts nog weten. Voor en na de wedstrijden tegen Italië en Spanje zal het shirt ook te koop zijn rondom het stadion.